tisdag 26 april 2016

Termostat elvärme

ZONE är en elektronisk termostat med extern golvgivare, för reglering av elektrisk golvvärme och montering i standardväggdosa eller utanpå vägg med förhöjningsram. ZONE reglerar golvtemperaturen som sedan skall bli rumstemperatur med hög boendekomfort. Adapter från äldre TA Mtill nya TA MÖvergång från Mtill MAnvänds för att montera termostat med inv. Ebecos EB-Thermserie består av fyra golvvärmetermostater utvecklade för enkel, snygg och energieffektiv styrning av golvvärme. Det ingår en termostat i alla våra golvvärmekit, men de kan också köpas separat.


En termostat ska hålla en jämn temperatur genom att bestämma radiatorns värmeeffekt.

Läs varför du ska välja en elektronisk termostat till din elradiator. Noggrann elektronisk termostat och en standby förbrukning på 0. W resulterar i en mycket energieffektiv uppvärmning. Här hittar du produkter inom klimat och värme som har med temperaturkontroll att göra. Termostat Elvärme Pahlen från Folkpool AB.


Temperaturvakter för användning med värmefläktar, element och kylanläggningar. Avancerade, programmerbara golvvärmetermostater för att . Idag återstår bara bekvämligheten: elvärme är praktiskt men räkningarna gräver djupa hål i många villaägares hushållskassa. Den stora lösningen är att byta.

Pelletskamin: håller värmen betydligt längre än braskaminen och sköter eldningen automatiskt via en termostat. Kaminens pelletsförråd brukar . Det lönar sig att satsa på en bra elektronisk termostat eftersom det ger jämnare värme. Nya element bör vara försedda med eller förberedda för funktion för sänkning mellan komfort och spartemperatur. Använd spartemperatur när du är borta längre perioder och kanske på natten eftersom man dessutom . Om din termostat är mer än år gammal är det dags att byta ut den för att bättre utnyttja ditt hemvärmesystem. Oavsett om du letar efter en traditionell radiatortermostat eller en digital, programmerbar version så erbjuder vi ett brett utbud av avancerade, prisvärda termostater med smart energibesparande teknik som . Det hade varit smidigt om det fanns en fjärrstyrd termostat att köpa, där man kan reglera temperaturen över Internet.


För att till exempel gå från. Jag kan ju inte vara den enda . Danfoss Eco Bluetooth-ansluten termostat. Rumsreglering och värmestyrning med trådlös termostat via mobil, surfplatta eller dator.


Reglera golvvärme eller radiator enkelt för en behaglig temperatur. Lagerstatus: Fåtal i lager. Med program för veckodagar och helger. Med kontroll för golvsensor.


Välj mellan förinställda program hem, kontor mm, eller ställ in dina egna tider. Adaptiv funktion vilket innebär att termostaten lär sig när golvvärmen ska börja värma för att uppnå önskad temperatur. Samtliga Siemens elradiatorer är godkända för användning i Sverige.

De är certifierade av en europeisk provingsanstalt och uppfyller gällande myn- dighetskrav beträffande elsäkerhet. Det är mycket lätt för den elektriker som ska installera. Radiatorer från Siemens är mycket lätta att montera. I det smarta hemmet kan du givetvis styra värme och kyla för optimerad kontroll över energiförbrukningen.


Golvyta - m² - 1watt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg