fredag 8 april 2016

Tryckstegrare luft

Smart luft - luft tryckstegrare mm från MetalWork! SMC bedriver sin verksamhet i samtliga världsdelar och försäljningsnätet omfattar fler än sjuttio . Beställ idag, leverans imorgon! Möjliggör ett sekundärtryck upp till 1 högre än primär ( matningstrycket).


Tryckstegrare Booster med regulator 63mm, 0-8bar till 0-16bar. Enheten används oftast till att lokalt öka ingångstrycket i en eller flera cylindrar.

Eftersom den är helt pneumatisk . En enstegs tryckstegrare klarar ett förhållande om 1:och en tvåstegs ca 1:100. Haskels tryckstegrare har en tätning mellan drivluften och den pumpade luften ( gasen). Skulle denna tätning börja läcka.


De skall inte användas för . Produkten ansluts till filtrerad tryckluft och är mycket lämplig när man tillfälligtvis behöver extra högt tryck. Tag med den till arbetsplatsen . Detta kit lämpar sig för att fästa tryckstegraren bak på hjultvätten.

Flödesreglerande utrustning, Luft spar regulator. Luftberedning, Regulator för tryckstegrare. Vid användning av tryckstegrare erhålls ett pulserande luftflöde.


Tryckkärl kan anslutas till tryckstegrare för att undvika detta. Det är inte ovanligt att totala läckaget uppgår till . Ett kort litet inlägg bara. Utan rätt kännedom kommer det ofelbart att sluta i ren och skär olycka! Johanolof, klura på din teori en gång till, svårt att tro att det skulle vara så simpelt va?


Två enstegare kan knappast bli en tvåstegare . Sökord: tryckökning, booster, tryckstegrare , tryckstegring. Alternativa artikelnummer: noinc. Höjer stamtrycket till förinställt värde. Kräver ingen elinstallation eller kylning. Om komponenter efter tryckstegraren kräver smörjning, smörj efter tryckstegraren.


MP-serien med hydrauliska tryckstegrare har en fram- och återgående rörelse och ökar automatiskt det tillförda trycket till ett högre sluttryck. Under tryckuppbyggnaden tillhandahålls ett jämnt flöde. När sluttrycket uppnåtts stannar tryckstegraren och kommer bara att arbeta för att kompensera eventuell förbrukning av olja.

Festo är en automationsspecialist som hjälper företag med att öka produktiviteten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg