onsdag 27 april 2016

Tillsatsvärmare elektrisk ptc element

Feb Alla VW:s bilar med TDI-motorer har en extra tillsatsvärmare. Den sitter i värmesystemet och hettar upp kupéluften. Elementet består av keramiska motstånd sammanbyggda med värmeöverförande lameller.


När värmaren kopplas in går det en elektrisk ström genom motstånden som då blir varma. Helt säkert är i alla fall att Webaston kostar ca 20. PTC - element kostar betydligt mindre.

Hej Har batteriladdare på min. Då standard tillsatsvärmaren är ett elektriskt PTC element som drar bra med ström vid kallstart så kan jag rekommendera det. Värme utan dieselvärmare? TDI klarar inte värma kupén vid sträng kyla!


BMW-diskussion: Finns elvärme om det saknas dieselvärmare? Feb More from nordicaudi. Det kan väl tänkas vara på ca 5watt. Det är ändå rejäla strömmar som krävs då.


Nä, det kan vi lägga ner helt att E6x skulle ha någon tillsatsvärmare som är elektrisk.

Ang diesel värmaren som bara värmer kupen till att börja med så kallas det ju . Om det ligger ett elektrisk värmeelement i lufutblåset till vindrutans defroster, så kommer det ju att hjälpa till att få bort is och imma på vindrutan innan motorn blivit varm nog att ge varmluft. Frågan som då uppkommer är om man bara har PTC och det är rikigt kallt ute (t.ex. -10°C), finns det då risk att motorn aldrig kommer upp i . Missing: elektrisk Vad är PTC-värmare? Vid tillverkning dopas keramen så att den får hög ledningsförmåga i materialet vid relativt låga temperaturer. När keramen spänningsätts får man ett element som reglerar sin effekt beroende på omgivningens temperatur, . Bilen var redan en gång på service och de sade sig hitta något programmeringsfel som de åtgärdade men det verkar nu inte som om . Jan Undrar om inte en elektrisk tillsatsvärmare från en modern dieselbil skulle kunna gå att använda. Ytterbackspeglar elektriskt inställ- och uppvärmbara, på förarsidan automatiskt avbländande.


Tillsatsvärmare , elektrisk , PTC-element (gäller endast Passat TDI 1hk Masters). Solskydd med spegel, belysta, med krockkuddedekal på solskyddet och B- stolpen, Standard. Vindruta, värmeskyddsglas, Standard. Färddator Premium med färgdisplay, Tillval. Parkeringsvärmare, fjärrstyr med . Mugghållare (st) i mittkonsol.


Mittarmstöd bak med mugghållare och förvaringsfack. Elektriska fönsterhissar. DRL-ljus fram med automatiskt halvljus. Skyddsnät i nylon mellan kupé och .

Hitta tillsatsvärmare fabriken oem ptc värmeelement för air-conditioner här på thermal-heater. Polymer PTC återställningsbar säkringar leda till avdrag i nuvarande, för att upprätthålla en normal belastning av den elektriska strömmen. ECC – elektronisk klimatanläggning.


Ventilationsmunstycken i. Elmanövrerad parkeringsbroms.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg