fredag 22 april 2016

Luftavfuktare pingi

Oumbärlig i alla bilar och en populär passagerare under vinterhalvåret, för att vinna kampen mot fukt och igenimmade rutor. Den kan användas i åratal och kan inte droppa. Den är säker att använda, snyggt designad och mycket miljövänlig. Köp Luftavfuktare PINGI i-Dry L m² Vit st hos Conrad.


Luftavfuktaren används i mindre, slutna utrymmen som är fuktiga eller dåligt ventilerade. Luftfuktaren är bäst lämpad för rum, fordon, båtar, husvagnar och husbilar för att undvika.

Har du en bil utan luftkonditionering vet du att det kan ta tid innan imman försvinner från rutorna. Det löser du med en avfuktare ! Pinig luftavfuktare I-DRY XL används i slutna utrymmen som är fuktiga eller dåligt ventilerade. Den absorberar och lagrar överflödig fukt. Den återanvändningsbara avfuktaren med fuktindikator. Pingi Avfuktare 450g - Pingi XL 4g.


Inga kostsamma påfyllningar behövs! Håll fukten borta med Avfuktare XL. En miljöanpassad avfuktare med lång livslängd.

Perfekt för bilen, husvagnen, båten och hemmet. Over the world millions of households. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Fuktslukare med indikator.


Placeras enkelt i bil, båt eller husvagn och absorberar effektivt fukt! En helt fantastisk produkt som inte lämnar några . Absorberar fukt i de flesta material. Nominerad till årets produkt!


Kan användas i närheten av både barn och djur. Sänker luftfuktigheten för behagligare inomhusklimat. Med Jonisering för renare luft.


Håller fukten borta från bilen, husvagnen, båten och hemmet. Torkas därefter i mikrovågsugnen, i solen eller på oljeelement och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg