onsdag 20 april 2016

Saneringsvätska mögel

Dessa saneringsvätskor går att miljö- och arbetsbesparande ersättas med AirSteril Luftrenare eller våra ozonaggregat. Ofta syns mögel ytligt färga det material som är angripet. Sammantaget ges en kraftfull saneringsvätska som neutraliserar stora . Påverkar inga byggnadsmaterial negativt.


Etsar ej mineraliska material. Skyddar även mot svampgrodd utomhus på byggnader.

Effektivt medel med liten miljöpåverkan. Innehåller ej klor och är luktfri. Synlig omgående effekt, djupverkan och långtidseffekt. Speciellt lämpad för inomhusbruk, ingen . Vätskorna dödar enbart ytliga angrepp av mögel , svampar och alger dvs de saker som har växt till sig pga för hög luftfuktighet och dålig byggkonstruktion eller luftcirkulation.


Saneringsvätska mot mögel kan användas för ytliga mögelangrepp. Hälsoskydd är åtgärder för att förebygga eller undanröja sådana olägenheter som fukt, mögel , lukter och luftföroreningar i inomhusmiljön. Vid bedömning av olägenheter.

Då det inte bara är möglet som är giftigt utan dessvärre också de mögelmedel och saneringsvätskor som används. Man ska välja rätt typ av saneringsvätska för det mögel som man har. Man kan få råd om detta i den butik som säljer vätskan men det är inte alltid så enkelt att man ska ha en typ av vätska för utomhusbruk och en för . Fuktigt i Gbg senaste veckan och luftfuktigheten har legat . Däremot har jag haft en hel del bekymmer med mögel som upptäckts vid renovering, i dessa fall körde jag på Japes mögelfri som rekommenderas av många, var jättelätt att applicera och dessutom kontrollera med hjälp av UV lampa, körde detta vid samtliga förekomster av mögel och tro mig, framförallt . Fotokatalytiska luftrenare renar genom . AMP -har samma kemiska sammansättning som det medel som normalt används för att förhindra tillväxt av mögel , bakterier och alger i vårt dricksvatten.


AMP-är i denna, högkoncentrerade form en mycket kraftfull saneringsvätska som endast bör brukas vid yrkesmässig användning med helmask och skyddskläder. Ozonet bryter ner lukt och dödar ytligt mögel. Vid en kemisk mögelsanering använder man ofta någon form av oxidativ saneringsvätska eller annan mögeldödande kemi.


Dessa penslas eller dimmas ut krypgrunden eller på kallvinden. Med rätt utförd behandling med oxidativ saneringsvätska. Om man skall kunna avgöra exakt vilken sort det rör sig om bör man kontakta en fackkunnig inom mögel och mögelsanering för att utreda vilken sort det rör sig om.


Mögelsanering av skadad vind. Man kan sanera och ta bort svartmögel själv och det finns en mängd olika saneringsvätskor på marknaden som är till för just detta. Tar effektivt bort alger och mögel på alla sorters ytor utomhus. Används på alla ytor inomhus.


Leverantör: Tikkurila Sverige AB - Beckers.

Kontakta butik för pris . MVOC-Desinfektion uppfyller mycket högt ställda krav på funktion, hälsoegenskaper, miljöegenskaper och ekonomi. En effektiv metod för luktsanering är så kallad fogger-metod. Denna metod används även som saneringsmetod mot mögel och parasiter. Foggning går ut på att man har en sorts rökmaskin vilken hettar upp det ämne man väljer att använda – det varierar givetvis beroende på vad för problem man har –, t ex en blandning.


Det sker genom oxidation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg