fredag 29 april 2016

Thermia elpatron

Thermia erbjuder varmvattenberedare i en rad olika modeller och storlekar - för att tillgodose alla typer av behov på bästa sätt. Högpresterande värmepumpar för alla behov. Bergvärme, jordvärme och luftvärmepumpar. För villan, stugan eller fabriken.


Vi hjälper dig med rätt lösning! Hej, jag har en thermia diplomat som jag värmer villor me funkar fint förutom att det drar lite mycket ström.

Under vinterns kallare månader. Hur väljer man bergvärmepump? Vår nya Thermia Villabergvärmepump är trasig! När slår elpatronen till på en bergvärmepump? När jag försökte köra på el så funkade det inte.


Att köra enbart kompressorn går bra. Nästa steg i felsökning var att koppla . Elkassett kW, elpatron , Thermia RDmm mm.

Thermia Elpatron 3Kw Böjd - års Erfarenhet - Fri frakt – VVS home. D Film om elpatronen For yderligerer information kontakt Klimadan. Denna värmepump har traditionell scrollkompressor med varvtalsstyrd cirkulationspump som anpassar effekten till husets värmebehov. Detta minskar energiförbrukningen. Thermias tws-teknik med värmeslinga optimerar produktionen av varmvatten.


Kan fjärrstyras via Thermia. Elpatron Förenklat uttryckt en elektrisk doppvärmare vars metallslingor värmer upp pannvattnet. Energimyndigheten Statlig myndighet som arbetar för en effektiv och hållbar. HGW-tekniken lanserades med Thermia Diplomat Optimum Goch finns nu på Thermia Diplomat Optimum Goch Thermia Inverter.


Du behåller det goda inomhusklimatet utan att behöva ta hjälp av dyr spetsvärme från en elpatron. Marknadens bästa kombinerbara värmepump. Thermia Duo är det perfekta valet för dig som har stora varmvat- tenbehov eller behöver ett. Elanslutning, V 230V 1-fas. En värmepump från Thermia klassas som en förnybar energikälla, vilket innebär att den är skonsam mot miljön.


Det är en trygg och bekväm lösning som, till en låg kostna förser din bostad. Visar antalet timmar som . I de fall där det finns borrhål kan berget användas som frikyla (air condition). Med övervakningssystemet Thermia Online (tillbehör) kan du, med hjälp av GPRS- teknik styra och övervaka din värmepump via internet.

Vid driftstörningar skickas. Solen är källan till allt liv, och dess värme ger mängder av gratisenergi. Alla högkvalitativa värmepumpar är utrustade med en elpatron som kan ge extra tillskott under riktigt kalla vinterdagar eller om ett fel skulle uppstå i utrustningen.


Rinkaby Rör säljer VVS, Varmvattenberedare, Reservdelar och tillbehör i vår webbshop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg