måndag 11 april 2016

Jordvärmepump ivt

För att installera jordvärme (även kallad markvärme eller ytjordvärme) behövs ingen borrning. Istället grävs slingor ned på ungefär en meters djup. Du behöver inte vara orolig för att slingorna påverkar . Vi utvecklar och tillverkar våra bergvärmepumpar för att de ska prestera på topp i det karga nordiska klimatet.


När du väljer en bergvärmepump från IVT kan du minska dina värmekostnader med så mycket som procent.

Vårt värmepumptest ger dig snabbt svar inför ditt köp av värmepump. Hitta det bästa alternativet för dig. IVT :s värmepumpar använder bergvärme, markvärme, sjövärme eller luftvärme för att förse ditt hus med miljövänlig, energisnål värme. Jordvärmepumpen används för att hämta lagrad solenergi ur jordlagret via vätskan i kollektorslangen. Ska man lyfta fram något som gör att just IVT står ut ur mängden så är det att de är extremt tydliga med miljöfördelarna med sina olika värmepumpar.


IVT jordvärme markvärme bergvärme. Detta skriver IVT själva på sin hemsida om varför deras jordvärmepumpar är det kunden bör välja: Med kunskap och entreprenörsanda . Om det inte finns lämpligt berg för bergvärme där du bor kan jordvärme vara ett bra alternativ.

Allra bäst är det om du har exempelvis en åker utanför tomten som slingorna kan grävas ner i, men det . Det kallas för jordvärme , eller markvärme. Förutsättningen för jordvärme är att det finns en ganska stor yta att gräva ned slingorna. För ett normalstort hus får man räkna med 2– 4kvadratmeter yta för detta. IVT :s jordvärmepumpar är ett utmärkt alternativ där det inte går att borra för bergvärme. I vår service ingår översyn av värmepumpen enligt följande: – Kontroll av värmepumpens driftvärden (temperaturer m.m.) inklusive köldmediekretsen.


Köpa, byta eller reparera en värmepump ? Dala Kylmecano AB är ett IVT -center och auktoriserat serviceföretag för IVT i Dalarna. IVT är de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar. Vi har förutom försäljning också en lång erfarenhet av service och reparationer, ni kan se oss som en mycket pålitlig partner när det . I 6fall har felen gällt fläkten medan kompressorn i fall gått sönder.


Panasonic hamnar på listans andra och tredje plats med modellen Eoch 7skador samt E12 . Vi har nu beslutat att ersätta vår trotjänare med en inverterpump. Därför säljer vi vår väl fungerande jordvärmepump som fortfarande fungerar klockrent. Den fungerar alldeles utmärkt och har många vintrar kvar att ge.


Inbyggd elkassett och varmvatten. Behöver man kompletteringsborra, är det dock ofta möjligt att behålla det nuvarande borrhålet, och borra ett nytt borrhål vid sidan av.

Ett annat alternativ är att välja IVT ´s nya frekvensstyrda värmepump GEO 312. Frekvensstyrningen, tillsammans med en särskild funktion som heter BCM, innebär att värmepumpen går att . Din lokala installatör av alla typer av värmepumpar i Kalmar Län. Våra Kontor finns i Kalmar och Oskarshamn. Välkommen till AB Storå Rör.


Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Värmepumpen, är idag det vanligaste sättet att värma upp villan eller fritidshuset. Vi är inne på att sätta in en IVT 4Twin som kombinerar frånluftsvärme med markvärme.


Börjar dock bli orolig att den inte ska räcka till vårt hus? Vi ska lägga ner 2m slang men vad händer i framtiden om vi ska byta. Med en IVT värmepump kan du spara upp till av din uppvärmningskostnad. IVT Center Väst, är experter på energibesparing och har lång erfarenhet av förnybar energi. Vi erbjuder det värmepumpsystem som bäst passar dina behov.


Vi tar ansvar och levererar en nyckelfärdig och optimal energisparlösning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg