torsdag 28 april 2016

Element med konvektor

Ungefär som Benny säger, att konvektorelementen är ofta utrustade med en fläkt som hjälper till med att cirkulera luften. Värmen från ett direktverkande el- element är ju torr och litet trist,medan ett oljefyllt element ger en värme som inte känns lika torr. Jan Radiatorer är världens mest kända, använda och beprövade värmeavgivare.


Radiatorkroppen som oftast tillverkas av stål svetsas samman till en sluten enhet som fylls med vatten vid själva monteringen. Den vattenburna panelen avger strålningsvärme, ”radiation” på engelska.

Komplettera med vägg- eller golvkonsol. Elradiator i vit pulverlack. Med elektronisk termostat 400V. Reglerbar termostat 5-30° C. Fjäderbelastat väggfäste för fast montering medföljer.


Levereras utan kopplingsbox, finns som tillbehör. Sep Ska köpa nya oljefylda element till huset från Gnosjö.

När jag läser om deras element med konvektor på så står det ju självklart att det är jättebra. Så är det någon som kan yttra sig . Söker du efter en lösning för att reglera temperaturen i ditt kontor, hotell eller hem? Då är en fläktkonvektor definitivt något för dig. Fläktkonvektorn ansluts till ett vattenburet system och blåser ut varm eller kall luft . Apr Redan typ (det vill säga en radiator med enkel konvektionsplåt och enkel vattenbärande panel) har en konvektionsandel på ca.


OLJERADIATOR GNOSJÖ 350W ELEKTRONISK 400V 600X660. Användningsområdet för detta element är i lägenheten eller villan. Oljeradiator500W med elektronisk termostat, konvektor och nattsänkning. Element , radiator, konvektor , värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans.


I dag är det skillna eftersom de flesta konvektorer vi säljer har mjukvärmestyrning i kombination med en kraftigt förbättrad konstruktion. Det man kan utläsa är alltså att fler väljer konvektorer i dag än förut. Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör.


Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö.

NetOnNet har värmande element om du är lite frusen. Beställ direkt online eller besök din närmaste Lagershop. Vi har fjärrvärme och har idag vattenburna element.


Skall vi byta till konvektorer eller vanliga element ? Dec Ett konvektor element - Värt? Dyraste elementet får bottenbetyg. Vi har testat sex olika modeller och resultatet visar att högt pris inte alltid betyder hög kvalitet.


De två dyraste står för både topp och flopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg