fredag 29 april 2016

Östberg fläktar

Höljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. I stort sett har hela vårt sortiment swing-out utförande som underlättar service och rengöring. Gemensamt för alla fläktar är att de har väldigt hög prestanda . Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Östbergs webb.


Tillse att dränering finns från fläktkåpan. Samtliga fläktar är som standard enfas 230V, 50Hz och vissa fläktar även 220V, 60Hz.

CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning. Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå. Fläkten Östberg CK 1C kan . Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Kommer även med integrerat motorskydd.


Isolerad kanalfläkt med cirkulär anslutning. IRE är utrustad med mm värme- och ljudisolering vilket gör den idealisk för hantering kall luft. Konstruerad att klara höga tryck och långa komplicerade kanaler.

AB är en av världens ledande tillverkare av fläktar såsokanalfläktar , väggfläktar, radialfläktar, takfläktar, frånluftsfläktar och värme. Garantierna varierar mellan tillverkarna från 2- år. När vi levererar FTX aggregat från nämnda . Köp Östberg kanalfläkt LPKB 100C till lågt pris.


LPKB 1C är en perfekt kanalfläkt vid krav av låg bygghöjd. En svart takfläkt till ventilationssystem. Alltid låga priser på takfläktar till ventilation. Beställ billigt på ventilation.


Takfläktarna är försedda med elektrisk kopplingsbox för fast installation. TKC och TKS är samma typ av fläkt , . En ny generation fläktar. Redan ett par år senare kom nästa revolutionerande uppfinning, den rektangulära kanalfläkten. Den hade ännu lägre inbyggnadshöjd och högre kapacitet. Under åren som följer utvecklar Hans Östberg ännu fler generationer kanalfläktar med högre kapacitet, lägre ljudnivå, bättre kvalitet och lägre . Alla enfasfläktar från Östberg kan regleras med VRS.


Finns för utanpåliggande eller in- fälld montering. Status, varumärken, offentliga värden.

En i varje badrum och en i tvättstugan. För manuell kontinuerlig . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg