torsdag 21 april 2016

Pelletsbrännare dalarna

VVi har lösningar för effektiv pelletseldning. Brännare, pannor och pelletskaminer. Lång erfarenhet gör att vi enkelt finner den optimala värmelösningen för dig. Välkommen till Pellets Energi!


Framtidens energilösningar - idag! Vare sig du värmer huset med olja eller el, kan vi erbjuda bättre och billigare alternativ.

Pellets, briketter eller solfångare är inte bara miljömässigt riktigt utan också en lönsam investering. Med andra ord - kontakta oss om du vill spara pengar och värna miljön! Kontakta Solenergi Miljövänlig och framtidssäker!


Vi säljer kompletta solelanläggningar och solvärmepaket. Vi har även luftsolfångare och ackumulatortankar. Här nedan finns lite bilder och förklaringar på pelletspannor och pelletsförråd. Här ser man ett par rör i grunden på huset, ett rör för inblåsning av pellets och ett för ventilation.


Pelletsen åker sedan vidare genom det ena röret på andra bilden, för att hamna i pelletsförrådet. Därifrån går det genom pelletsskruven på tredje .

Ett värmesystem skall vara bekvämt och enkelt att hantera. Kombipanna från -ombyggd till pellets eldning -IWABO 30Kw brännare Pellets förråd ingår ej Ackumulatortank, 750l isolera ej slinga - har varit kopplad till denna panna Allt är i drift ca månad till, dvs det går att se allt i drift och hur d. Min fråga är hur lång livslängd man kan räkna med en så pass gammal . Detta blir ett långt inlägg där jag ska försöka förklara så gott det går. Jag har en PXokänd årsmodell som sitter i en äldre vedpanna. Jag har precis monterat en PXpå våran Euronom V30UB stenålders- vedpanna.


Baxi samarbetar med installatörer över hela landet. Hitta en återförsäljare eller installatör nära dig. Sök antingen per län eller hitta direkt de återförsäljare som finns nära dig (kräver att platstjänster är påslaget och att du godkänner att visa din position). Vi på Baxi levererar produkter inom värme och uppvärmning . Aug Har suttit och kollat igenom lite pellets trådar men inte hittat någon om fabrikaten på dom.


Vad har ni för erfarenhetar av olika märken på brännarna? Något märke som är helkasst? Har kollat lite på ett märke som heter Viking.


Jag vet att det finns rena forum för pelletsnördar men . Dec Räddningstjänsten larmades ut till en befarad villabrand i Pilbo i Falun på fredagskvällen. Pellets är ur många synpunkter ett ekonomiskt alternativ för att värma upp våra hushåll. Bränslet är inhemskt och förnybart och ger obetydlig belastning på miljön.


Pellets är med andra ord ett smart sätt att ersätta eldningsolja och elvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg