torsdag 28 april 2016

Pellets pall

En pellets som har alla de egenskaper som dagens brännare kräver för en problemfri drift. Vår Värmepellets levererar stabil värme till en låg kostnad. Håll utkik efter den vita säcken med de magnifika Laxå Pellets loggorna.


Finns som småsäck, bulk och storsäck. En pall Värmepellets innehåller säckar á 16kg totalt 832kg . Jämför priser och läs recensioner på Pellets och Värmeloggs.

Välkommen till PriceRunner! Vill du köpa helpall pellets ? Produkten levereras på pall och placeras bredvid uppfart där chauffören kommer åt med handtruck. Viktigt att täcka säckarna direkt vid mottagning då dom har begränsat med plast runt pallen så finns . Pellets är en fuktkänslig produkt med en uppsugningsförmåga på ggr sin egen vikt.


Blir pelletsen blöt kommer den att falla sönder. Pellets kan lagras ute om den är väl övertäckt och inte står direkt på marken eller annat fuktigt underlag utan t ex på pall , men . Här kan ni beställa pellets direkt från hemsidan, fyll bara i uppgifterna här nedan så behandlar vi er order så fort som möjligt, om beställning sker under helg eller helgdag behandlas ordern tidigast närmaste arbetsdag.

Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Både ved och pellets räknas som förnyelsebara energikällor och är dessutom smidiga och ekonomiska att elda me inte minst på vintern. För smidig och billig uppvärmningJämfört med ved kräver pelletseldning väldigt lite arbete.


Vi har både träbriketter och . Vi kan inte annat än att beklaga att våra leveranstider just nu är längre än normalt. Vi är medvetna om att många pelletseldare har svårigheter att täcka värmebehovet just nu. Tillgången på råvara är begränsad just nu och orsaken är att höstens och vinterns väderförhållanden har påverkat . Handla pellets - direkt online.


Fraktfria leveranser,direkt till er dörr. Stora Enso ePellets webShop StoraEnso pelety eshop. Ange ditt mobilnummer vid beställning, så får du SMS-avisering inför leveransen.


Använd gärna beräkningsguiden till höger för att se vad just din order av pellets kommer att kosta – bulk eller pall. Derome Pellets levereras hem till dig med en kranbil eller bil med påhängstruck, pellets på pall finns i storsäck och småsäck. Leverantör: Stenvalls Trä. XL-BYGG Luleå en del av XL-BYGG Stenvalls AB. Bränslepellets med högt energivärde, minimalt med aska och som är skonsam mot din brännare.


Tillverkad av svensk skogsråvara. VIDA Energi levererar högklassig och torr pellets på pall med högt energivärde.

Vår pellets är mycket skonsam mot din brännare. Den har ett jämt energiinnehåll som ger minimalt med aska. Scandbio Pellets 6mm Pall. Pellets är ett miljövänligt alternativ som tillverkas framförallt av spillmaterial från sågverksindustrin, mals och pressas ihop till små stavar. Priset på pellets har varit på en bra och stabil nivå under en lång perio och det ser ut som att den trenden håller i sig.


Våra priser på pellets uppdateras varje ojämn månad presenteras alltid inklusive moms och grundavgift för hemleverans. Vi levererar i hela länet. Möjlighet till delbetalning.


Vår värmepellets är paketerad i påsar á kg per pall , totalt 8kg pellets per pall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg