onsdag 21 september 2016

Aggregat ventilation

Bra ventilation består av viktiga komponenter som ventilationsaggregat eller fläktar. Vi säljer aggregat och fläktar till villor, kontor och lägenheter. F står för frånluft , T står för tilluft och X för värmeväxling.


Ett FTX-system är ett ventilationssystem som tar tillvara på värmen i den utgående, förbrukade, ventilationsluften. FTX aggregat – balanserad ventilation. Värmeåtervinningen gör att den kalla inkommande luften värms upp i aggregatet.

För en effektiv filtrering behöver uteluftsfiltren (tilluftsfilter) i FTX-aggregaten vara av minst klass F7. Det är ett fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Någonting gick fel när priserna hämtades.


FTX- ventilation i ett hus. Till inköpslistan Töm inköpslista. I vår dokumentportal hittar du broschyrer och teknisk dokumentation om alla våra produkter. Spara tid och hitta rätt direkt.


Ange ditt ordernummer för att hitta unik dokumentation samt drift- och skötselanvisningar för just ditt aggregat.

Ett bra ventilationsaggregat för vind är ett måste i alla hus. Vi erbjuder aggregat från bland annat FTX som håller hög kvalitet. Investera i aggregat idag! Hos EXHAUSTO hittar du energieffektiva FTX ventilationsaggregat med olika typer av värmeväxlare för värmeåtervinning, fläktar och smarta automatiklösningar för såväl bostadsventilation, kontor och skolor.


Ventilation med värmeåtervinning. I alla våra aggregat är värmeåtervinning medtänkt från början. Därmed ventilerar anläggningarna inte bara byggnaden, utan utnyttjar också energin i frånluften för att värma upp den friska luften som tillförs. Våra intelligenta aggregat anpassar sig efter tid på dygnet, årstiderna och vädret.


KONTAKTUPPGIFTER KUBEN VENTILATION AB. RIRS-seriens aggregat för värmeåtervinning har effektiva värmeväxlare med en verkningsgrad upp till vilket möjliggör ett minimalt behov av tillskottsvärme. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Injustering av ventilation. För att injustering ska kunna utföras måste ventilationsanläggningen vara färdigställd och komplett monterad.


Om ej injustering kan utföras vid beställt besök, på grund av till exempel felmontage eller ej komplett system, debiterar vi hela kostnaden för ett nytt besök. Aggregat : Aggregat skall vara . Flexit utvecklar, producerar och marknadsför energieffektiva produkter, tjänster och lösningar för ren och frisk luft till bostäder och kommersiella fastigheter. Det är många faktorer som påverkar ditt val av nytt system för ventilation.

Alla aggregat på marknaden gör detta utan större avvikelse. En annan basuppgift är att ta vara på så mycket. Det som skiljer dem åt är hur mycket ener- gi de lyckas . Det fleksible valg, der konfigureres efter specifikke ønsker og behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg