tisdag 13 september 2016

Pooluppvärmning

Vi erbjuder flera mycket praktiska och användbara lösningar för pooluppvärmning med effektiva poolvärmare. Vi reder ut skillnaderna mellan de fyra vanligaste metoderna för pooluppvärmning. Vi har allt för dig och din drömpool!


Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris. Något gick fel under tiden du sökte.

Med en solfångare kommer du spara energi helt gratis! Solfångaren tar emot solstrålar och omvandlar energin i solinstrålningen till värme. Genom solfångaren cirkulerar vatten som värms upp av solen.


Värmen överförs direkt eller via värmeväxlare till ett värmesystem. Koppla bergvärmepump för pooluppvärmning. När du får frågan kring bergvärme som uppvärmningsskälla så finns det två situationer.


Vem vill inte ha en mysig pool i trädgården?

Om du ska slå till och skaffa pool är ett alternativ att investera i ett färdigt poolpaket som inkluderar rening och uppvärmning. Men det är många andra tillbehör som också behövs: en pooltrappa, en dammsugare och kanske några dekorativa detaljer som . Värm poolen med fjärrvärme. Har du utomhuspool eller funderar du på att skaffa? Då är det extra bra att vara ansluten till fjärrvärme. Att värma poolen med fjärrvärme är smidigt och prisvärt samtidigt som det ger dig en lång och skön . Vet du känslan av att sänka dig långsamt i det varma vattnet i en halv kall decemberdag.


Vattnet omger dig och en underbar känsla av välbefinnande dusch genom kroppen. Fördelar med separata system. Tänk också på att det kan vara praktiskt med separata system. Om något krånglar med pooluppvärmningen riskerar du inte att husets värmesystem drabbas.


Anslut solvärme till din pool och ha alltid behaglig värme i poolen. Solvärmemattor med anslutningar för bästa poolvärme. Välkommen till JF-Fritid.


En värmepump från Thermia kan med en enkel komplettering även användas för poolvärme.

På så sätt kan du sänka poolens uppvärmningskostnader rejält. Om poolen är placerad inomhus dimensioneras din värmepump för att värma poolen året runt. Om du har fjärrvärme kan du förlänga badsäsongen i poolen rejält.


Poolvärme för inomhuspool. Du kan faktiskt värma vattnet i poolen med hjälp av fjärrvärme. Det är inte krångligt alls. Dessutom är det riktigt prisvärt! Läs mer i produktbladet pdf-ikon här.


Vill ni förlänga den sköna årstiden och njuta av en behaglig vattentemperatur under era bad? Upptäck samtliga uppvärmningslösningarna för poolen som ni kan välja mellan för att öka er komfort och få njutningen att vara lite längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg