onsdag 28 september 2016

Skorsten premodul

Vår skorsten är en helhetslösning – från skorstenshuv till anslutning av kamin. Flerväggig systemskorsten av metall. Skorsten för eldstäder med effekt upp till 1kW.


Box 13 Skulptörvägen 10. I synnerhet då man har hög takhöjd kan skorstenen förstärka rummets rymd. Den utvändiga skorstenshuven väljs i rött eller svart.

Lika viktigt är att den passar kaminen som hand i handske och att den smälter in i husets design. Den är så enkel att hantera att du monterar kamin och skorsten på samma . Få inspiration och nyheter . Svensktillverkad storsäljare. Denna skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen med års garanti. En minst lika viktig del som eldstaden är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna.


En kamin behöver luft för att fungera korrekt.

Detta kan ske genom en kanal i golvet, genom en yttervägg eller genom en skorsten med tilluftskanal. Genom att välja en skorsten med tilluftskanal, är det möjligt att placera kaminen och skorstenen där det passar bäst. Premodul lättviktsskorsten. Vinkeln kräver minst 1mm fritt monteringsutrymme. Beställningsunderlag – Invändig, vinklad premodul.


Anpassad design med diskreta skarvar. Färgmatchning till Contura kaminer. Om du vill kan du dessutom sätta två eldstäder på samma skorsten. Den passar alla kaminer och eldstäder, är CE-märkt och testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Handla din eldstad och skorsten på nätet.


Nu har vi öppnat vår webbutik! I butiken finner du rå stöd och en tydlig guide som hjälper dig att hitta din drömeldstad med tillhörande skorsten och alla de tillbehör du kan tänkas behöva. Självklart kan du även använda butiken för att köpa enklare tillbehör till din befintliga eldstad. Hur nära väggen får man montera denna ? Räknas gips som bränbart eller inte ? Fullisolerade raka moduler kan även fås i kromfärgat utförande. Du kan välja mellan rakt eller vinklat skorstensrör.


Här har du några bilder av Iserås utförde arbeten och monterade kaminer.

Vi har vinklar för de vanligaste .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg