onsdag 14 september 2016

Rusta solcellslampa

På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Ljus och värme på uteplatsen.


Med solcells- och utomhusbelysning skapar du enkelt en mysig känsla på balkongen eller uteplatsen. På Rusta hittar du solcellslampor, ljusslingor och belysningssystem i flera olika utföranden. Komplettera med skön infravärme och sitt ute länge, även kyliga sommarkvällar.

Laddas av solljus och lyser med varmvitt sken. Hängande lampa med solcell. Glödlampsformad solcellslampa för trädgården. Solcellsbelysning för räcke 4. Jämför priser och läs recensioner på Belysning.


Välkommen till PriceRunner! Korg för kuddar och filtar. DN Konsuments test visar att belysningen inte är något för svenska trädgårdar.


När sommarens ljusa kvällar går över i allt mörkare nätter är det fint att belysa både uteplats, fasa rabatter, träd och gångar.

Här är tips för dig som längtar efter ett ljusare uteliv. Finns i många utföranden. Placera ut ett par upplysta stenar eller en solcellslampa i bambu och dessa kommer definitivt ge stämning i höstmörkret. Du hittar även trendig rostfri och lättinstallerad belysning för ditt hus med låg energiförbrukning från Cello, Massive och Philips Varför inte en smart solcellslampa till trädgården? Eller en vacker lyktstolpe vid garaget?


Inköpsställe: Rusta , Partille. Montering: Bra och enkla instruktioner. Kommentar: Ser ut som en gravlykta. Varken funktionell eller dekorativ. Sitter så nära marken och lyser så svagt att den tappar funktionen helt.


Men fick idag ett reklamblad från Rusta som har st solcellslampor för SEK. Grymt billigt om dom funkar. Kemikalieinspektionen – däribland Rusta , Biltema och Granngården. Bland produkterna som myndigheten hittat brister hos kan nämnas en solcellslampa från Rusta , en minidammsugare från Teknikmagasinet och en batteridriven lanterna från Dollarstore.


Jag köpte också solcellslampor på Rusta i början av sommaren. De ger ett gult mysigt ljus, ungefär som lyktor som brinner svagt. De lyser inte upp något, utan ger alltså ett mysljus.


Jag har varit jätteglad över dem hela sommaren, då de lyst en bra bit över midnatt.

I skrivande stund ser jag att den som . Här önskar vi att skapa en härlig miljö där vi kan. Den som vill pynta snabbt och miljövänligt väljer förstås en solcellslampa. Här är nya favoriter som kan bli ett roligt utropstecken i trädgården. Rolig solcellsgroda, 1kronor, Rusta.


Söt solcellslampa med trollsländor, Jysk, kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg