fredag 30 september 2016

Pellets sveg

Den pellets vi erbjuder har låg fukthalt och högt energivärde. Att elda med träpellets ger bättre förbränning och lägre utsläpp än t. Till kunder med mindre pannor och villakunder kan vi leverera pellets med bulkbil, i storsäck och i småsäck på pall. Anläggningen byggdes ursprungligen för att leverera torvbriketter till Vattenfalls anläggning i Uppsala.


Var smart genom att värma din fastighet med pellets ! Det är både ekonomiskt smart och klimatsmart.

Var rädd om både din egen plånbok och vår unika natur. EJAAB Åkeri Vi bedriver även åkeriverksamhet med två kranbilar, varav den ena med tipp . Sveg tillhör Härjedalens kommun är till ytan 152. Köp på nätet enkelt och bekvämt. En av många fördelar med att köpa pellets online är att det oftast är lägre priser jämfört med den lokala värmebutiken samt . Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för pelletsvärme pellets i Sveg. Härjedalens Miljöbränsle AB ( HMAB) som producerade briketter och värmeproduktionen flyttades till deras område.


Under det kommunala ägandet utvidgades fjärrvärmenätet och E. RMA Service i Sveg utför service och reparationer på Cyklar, Gräsklippare, Sågar , Trimmers mm.

Reparationer av det mesta faktiskt, har du problem med något så. AJ Industriservice har en liten butik brevid sin verkstad vid torvfabriken i Sveg. Där säljs det olika varor som kan vara till. I dag skrevs papperen under för det svensk-kinesiska biobränselkombinatet i Sveg i Härjedalen. Den befintliga pelletsfabriken ska kompletteras med en nybyggt etanolfabrik till ett stort bioenergikombinat för miljarder kronor.


Vår pellets är kvalitets- och . Härjeåns energi - Framtidens biobränslen från HEAB. Pannan transporterades från tillverkaren Renewa i Finland på lastbil. Efter att ha rundat Bottenviken vid Haparanda gick transporten vidare mot Sveg.


Koncernen omsatte 7miljoner kronor. En del av ångan tappas av och används för att torka torv och trä som används som råvara i pellets - och brikettproduktionen. Förutom att investera i pelletsfabriken bygger vi ett helt nytt kraftvärmeverk alldeles intill pelletsfabriken och det ska stå klart . Välkomna till Härjedalens Briketter HB i Sveg. Vi har torrbrikettförsäljning. Företagsinformation: Org.


Pellets , pelletsbrännare. Numera har vi helt inriktat oss på träpellets i. Vi säljer även pelletsbrännare från Iwabo,.

Vi är även återförsäljare för . Kraftvärmeverket byggs i anslutning till bolagets torkanläggning, belägen på det västra industriområdet i Sveg. Där tillverkas pellets och briketter av trä och torv i fabriken som startades av HMAB för år sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg