torsdag 22 september 2016

Fylla på ac mekonomen

En fungerande AC (Air Condition) är ett måste i din bil, inte minst under de varmaste sommarmånaderna. Det finns en mängd AC -certiferade Mekonomenverkstäder som hjälper dig att reparera en trasig AC - eller få igång en som fungerar lite sämre. Bilklimatet (värme, kyla och ventilation) är en viktig del av ditt billiv.


Hitta rätt reservdelar till din bil. Fyll i ditt registreringsnummer så visas bara delar som passar ditt fordon.

Eller välj din fordonsmodell. Dölj filtrering med reg nr . Fylla på AC själv har aldrig varit enklare. Vi har produkter som alla kan använda. Gör det själv kit för ac.


Fyll din ac till rabatterade priser. AC i din bil bör kontrolleras varje år. En fullt fungerande luftkonditionering skonar även miljön då den hindrar läckage av köldmedel.

Vid ett läckage räcker det inte med att ” fylla på” AC -anläggningen. Vi provtrycker och felsöker din AC på riktigt så att du vet om systemet behöver lagas. Tveka inte att kontakta oss om du . Vi säljer AC -delar till bra pris!


AC service för att få igång kylan. Lämnar bilen på morgonen, så blir vi klara under dage. Vi fyller givetvis på AC i bilen, men att man får fylla på systemet ibland är tecken på just ett läckage och detta inte bra för miljön, Lämna. Luftkontidioneringen i bilen kallas för AC , som står för Air Condition.


Den reglerar klimatet i din bil, alltså kyla, värme och ventilation och är en viktig del av din komfort. En service av ACn underhåller dess funktion. Verkstaden tömmer systemet på kylmedel, rengör det för att se om det finns läckage och för att avfukta det. Ibland är olyckan framme och luftkonditioneringen har kraschat.


Då behöver du någon som hjälper dig med ac service Sundbyberg. Missöden kommer alltid oannonserat och likadant är det med ac. Vi servar och reparerar din bil, oavsett märke ! Till oss är alla bilar välkomna, nya som gamla!

Med kunskap och utrustning utför vi service och reparationer på de flesta bilmärken - prisvärt och tidseffektivt. Nybilsgarantin gäller fortfarande om du servar och reparerar din bil hos oss. Minst 3års garanti på reservdelar. Vi utför allt från service till AC och försäkringsjobb.


Mekonomen Bilverkstad är en märkesoberoende bilverkstadskedja. Det är högsäsong för gör-det-självare nu inför bilsemestern och många försöker att själva rengöra och fylla på gas i bilens AC -system. Den kvinnliga bilägaren hade köpt en sprayburk och med ett klick så sprutas rengöringsämnen och drivgas från burken till AC -systemet.


Köpte några flaskor med R 134a kylmedel för att fylla på lite här och där. Läste i instruktionerna att man absolut INTE fick ansluta till högtrycksporten. Hur identifierar man högtrycksporten och var ska man då fylla. AC :n i din bil bör kontrolleras varje år.


Det är tryggt att veta att det alltid är nära till en verkstad om något skulle hända . R1är ingen förbrukningsvara, om det försvinner så har du en läcka. USch då, om nått behöver lagas lär det springa iväg lite. Tycker ofta man läser om bilar som säljs där ac ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg