torsdag 22 september 2016

Aircondition väggmonterad

Det är skönt med svalka eller kyla, när det är för varmt. Du presterar mer, när temperaturen är behaglig. Air-condition ( AC ) eller luftkonditionering använder samma teknik, som luft-luftvärmepumpar. Tekniken leder värme bort från huset.


Maskinens fläktar ökar luftcirkulationen i huset och på så . Väggmonterad luftkonditionering är populäraste modellen.

Vägghängda inomhusdelar är den vanligaste typen av luftkonditionering, lättplacerade och tystgående. Fläktar, luftkonditionering, avfuktare eller luftrenare? Elgiganten har fläkten till ditt hem, välj mellan produkter som förbättrar ditt hemmaklimat. Res-airtoair-emura-photo-grid. Snygg och praktisk vägghängd luftkonditionering.


Fujitsu Duct Luftkonditionering. Duct luftkonditionering är säkert den ultimata komforten. De kanalanslutna modellerna erbjuder tyst, effektiv drift, är lätt att underhålla, och drivs via en väggmonterad LCD-kontroll som styr alla funktioner i systemet.


AIRCONDITION MED TIMER UPP TILL 32M².

Kan monteras för vägg , golv, tak och kassettmontage. Vi säljer även portabelt enhetsaggregat med en enkel luftslang för luftkonditionering. Passar till små rum och kontor. Hos oss hittar du portabel AC som hjälper dig justera inomhusklimatet hemma hos dig. Med en portabel lufkonditionering kan du kyla eller värma med flexibilitet.


NetOnNet erbjuder flera produkter som förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt. Placerade på varsin sida om en vägg kan man stänga ute mycket av bullret. Aggregat med en ljudnivå på 52dBA kan göra det svårt att sova, och då har kanske en stor vits med kylningen försvunnit. Det är oftast i sovrummen som värmen känns mest besvärande. Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat.


Välkommen till PriceRunner! Panasonics värmepumpar är bland dem populäraste i Sverige. Lufkonditionering med hög luftflödeskapacitet. Portabel eller väggmonterad. Högre kyleffekt ger svalare rum även när du kyler större ytor.


Om rummet har fuktig luft ska du välja en modell med inbyggd avfuktare. Vill du värma rummen väljer du en portabel AC som klarar uppvärmning. Med grader ute, blir det nästan samma i sovrumnet! Välj typ av köldmedia, om .

Behover skaffa nån AC , LLVP? Ska helst vara lite diskret. En golvmodel på bärbar AC ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg