torsdag 29 september 2016

Wirsbo ställdon

Handla VENTILADAPTER VAWIRSBO till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Vill minnas att wirsbo ställdon är strömlöst stängda (NC. Normal Close = kalla).


Får du ingen värme eller är det att dom inte reglerar? Får du värme men ingen reglerfunktion så låter det som om det snarare vore någon form av . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.

Välkommen till PriceRunner! Adaptrar för LK Ställdon passande samtliga fabrikat. Välj fabrikat i drop -down menyn ovan. Jagar second hand delar till vår golvvärme. Termostater och ställdon mm.


Vilka system passar ihop? Så som jag förstår det är det ställdonet som. Fördelarna finns i tre olika varianter med kopplingsset för rördiameter 2 eller mm.

De levereras parvis med fram- och returfördelare. Fördelningsrören kan kombineras ihop av fördelningsrör med eller anslutningar . Den är skyddad mot vattenstänk enligt kapslingsklass IP 44. Ny teknik – nya möjligheter.


Wirsbo pump- och shuntgrupper. LK Utbytespump Grundfos Alpha 2L. Purmo adapter ställdon M28. LK genom att passa LK Ställdon till fördelare eller radiatorventiler av främmande fabrikat.


Artikelspecifikationer VA26. Ventilleverantör, Giacomini. Adapter till RTA(O)M- ställdon. Anslutning, ventil, Klämring.


Adapterringar behövs om man vill använda vår golvvärme-styrning på andra fördelare (vissa stöds direkt) än våra standard-fördelare, adapterringen sätts mellan vårt ställdon och fördelaren, vi har ett brett utbud av adapterringar för de flesta golvvärme-fördelare. Om ni har funderingar på vilken adapterring ni behöver så kan . För 2-punkts- eller pulsbreddsmodulerad reglering i värme-, kyl- och ventilationsanläggningar, individuell rumpsremperaturreglering av golvvärme, styrning av värmekkretsfördelare, element, konvektorer, kyltak etc. Hager Ställdon easy-KNX för vattenradiatorer med inbyggd termostat.

Motordrivet ställdon med röda status-LED för indikering av nivå, samt två binäringångar som kan anslutas ex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg