onsdag 28 september 2016

Avfuktare anslut

Avfuktaren har elektronisk luftfuktighetssensor, justerbar luftfuktighet och extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation ( slang säljs separat). För ett behagligare inomhusklimat och snabbare torkning av kläder! Enheten har också ett läge . Avfuktaren har kontinuerlig drift och är försedd med en extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation (slang säljs separat).


Förbättrat inomhusklimat och behagligare källare respektive tvättstuga! Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

När jag sätter igång vår avfuktare ( anslut ifrån Jula) börjar den på ca men går snabbt ner till ca och efter en halvtimme ca 50. Första frågan är varför avfuktaren och termometern säger så olika, vilken skall man lita på? Andra frågan, har förstått att det blir fuktigare på sommaren, är ganska rimligt . Värmer den omgivningen som en Woods DS-ska göra? Den innehåller en kompressor så den lär kyla av en aning.


Men det är så lite så det är väl knappt märkbart? Läs bruksanvisningen noga innan du använder produkten. Spara bruksanvisningen för framtida bruk.

Detalj utförandet kan skilja något mellan din avfuktare och illustrationerna i denna. Om stickkontakten blir skadad se till att en elektriker byter denna. Anslut endast till jordat uttag. Använd endast aggregatet för vad det är konstruerat för. Aggregatet får inte användas utomhus, placera inte aggregatet nära värmekällor typ elvärmare gasolvärmare etc.


Montera manöverpanel i bostaden och anslut modularkabel i panelen. Byt filter två gånger per år. Gratulerar till ditt val av avfuktare ! Läs denna instruktion innan produkten används och spara. Vi jämför pris på alla populära produkter från alla stora e-handlare i Sverige. Det gör att du både spar pengar och tid.


Monterings- och skötselanvisning för luftavfuktare LAK-6D. Den minsta av våra kanalanslutna avfuktare. För igenom slangen i genomföringen och anslut sedan på slanganslutningen. Slang mm inner diameter.


Ta ut kondensvattenkärlet ur avfuktaren, och lokalisera slanganslutningen i avfuktaren,. Rör och rördelar i vit plast dim.

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg