fredag 16 september 2016

Studsmatta löddeköpinge

Vi har idag även en butik i Löddeköpinge på Center Syd. Vi är idag anställda som arbetar på Österlens Poolcenter som drivs av att uppfylla dina drömmar så smidigt och enkelt som möjligt så att du som kund ska bli helt nöjd med ditt köp, oavsett om det rör sig om att bygga en pool, renovera en befintlig eller köp av ett. Vi säljer pooler,pooltillbehör,pooltak,spabad.


Välkomna in till våra välfyllda butiker. Hos oss på Lekia Löddeköpinge hittar du nåt till alla åldrar, vuxna som barn.

Vi arbetar med ett brett sortiment inom nyheter men även de klassiska leksakerna. Komplett med nät, stege och skydd. Lägg till i inköpslistan . Trampolin i Löddeköpinge - Allt om bästa trampolinerna i Löddeköpinge och alternativa sportaffärer för trampolin och studsmatta.


Vi har ett stort sortiment utav tillbehör och reservdelar för studsmattor, skyddsnät, kantskydd och mycket mer. Gör dina val i lugn och ro, enkelt och bekvämt. Har du någonsin drömt om att kunna hoppa riktigt högt, göra volter ner i en stor hög av skumbitar eller göra en slam dunk i en basketkorg?


Hos AirHop kan du göra allt detta och mycket mer!

Låt barnen leka av sig i ett leklan det blir en dag inomhus fylld av lek, skoj och glada barn. Här hittar du alla lekland i närheten av Löddeköpinge. Lekstuga, gungor och studsmatta.


Ett mycket smakfullt inrett semesterhus i skånsk allmogestil. Huset omges av en stor park med en sjö och en biologiskt renad baddamm. I parken finns en vedeldad bastu. Ett lekfullt set för Lundby-barnen, nu blir det full rulle i trädgården! Det gäller att hålla stadigt i ratten när det svänger.


Låt dina Lundbydockor njuta av sommarens härliga utelekar! Studsmattan ska invigas och trampbilen premiärköras på nya vägen. Rektangulär studsmatta 05x58m inkl. Material: Galvaniserat stål. Ytterligare info: Endast för utomhus- och privat bruk.


Söker ni efter pool eller Spa? I butiken finns även ett brett sortiment av pumpar, sandfilter, Dammsugare, rördelar, täcke och badleksaker. Vi kan givetsvis hjälpa er med både grävning, montering och säsongstart av . Camilla Berg, Fritidsledare, Julius Fritidsgår Löddeköpinge.

För dig som är mellan och år. Bild lånad från im-event. Succé från förra året är tillbaka nu. Familjen söker en barnvakt med erfarenhet från barn i dessa åldrar och någon som kan säga ifrån och som tar mycket ansvar.


Initiativrik, kommunikativ, och snäll. Skötsamt folk med god ekonomi, ofta stora hus och tomter, lite finare än Löddeköpinge (om man nu bryr sig om det ;) ). Fundera på vad som är viktigt för er. Längre till jobbet innebär längre dagisdagar för barnen - hur känner ni inför det? Hur ser ert umgänge ut, . Antalet lekland har ökat explosionsartat de senaste åren.


För att göra det lättare att hitta familjeaktiviteter till helg eller vardag har Metro sammanställt en lista med lekland i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg