måndag 19 september 2016

Lämpöpumppu

Yleensä lämpöpumpulla tarkoitetaan sisätilojen lämmittämiseen tarkoitettuja laitteita, mutta myös monet jäähdyttävät laitteet, kuten ilmastointilaite, jääkaappi ja pakastin toimivat lämpöpumpun avulla . Päätuotteitamme ovat ilmalämpöpumput, maalämpöpumput, ilma- vesilämpöpumput, vesikiertoinen lattialämmitys ja LVI-suunnittelu. Käytä alla olevaa lämpöpumppuvalitsinta löytääksesi tarpeisiisi sopivimman lämpöpumpun. Keskustelua muunlaisista lämpöpumpuista ja ilmastointilaitteista. Valitse tehokas, helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen NIBE lämpöpumppu.


Oikea lämpöpumppu sinunkin kotiisi täältä.

Nopeasti kotiin toimitettuna. Pumppu sijoitetaan sinne, missä oleskellaan eniten. Mikäli kodissa on useampi kerros, suositellaan lämpöpumppu sijoitettavaksi portaikkoon.


Näin lämpö leviää tasaisemmin kahden kerroksen välillä. Toshiban lämpöpumpun hankinta on helppoa ja huoletonta. Ilmalämpöpumppu on kodin järkihankinta! Kaikissa lämpöpumppu tyypeissä toimintaperiaate on melkoilailla sama.


Erona on lähinnä mistä lämpöenergia otetaan ja mihin se luovutetaan. Jäähdytinpalvelu RefGroup.

Korkealuokkaisia lämpöpumpuppuja kaikkiin tarpeisiin. Maalämpöpumppu, ilmavesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu. Autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan lämpöpumpun. Myyjät lupailevat reippaita säästöjä sähkölaskuihin, mutta milloin investointi on aidosti kannattava ? Kuinka nopeasti lämpöpumppu maksaisi itsensä takaisin?


Testaa se lämpöpumppulaskurilla. Toimimme Porvoossa ja Itä-Uudellamaalla. Olemme yksi maailman suurimmista lämmitysjärjestelmien ja lämmitysratkaisujen tuottajista, yli vuoden kokemuksella lämpöpumppujen valmistamisesta ja kehittämisestä.


Miten lämpöpumppu toimii? Jotkut edellyttävät suuria investointeja ja laajaa työtä kiinteistössä. Tervehdys Olisi tarve vähän isommalle maalämpökoneistolle. Ei tarvitse mitään eksotiikkaa, varaa- jaa lämmitetään. Onko tee se itse hemmoja kuulolla.


Lämpöpumppuja on erityyppisiä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg