torsdag 15 september 2016

Doft för hemmet

Upptäck en värld av doft ! Inred ditt hem med doft för att skapa din egen atmosfär - låt doftljus, doftpinnar och doftsprayer sprida väldoft och hemtrevlig stämning i hemmets alla rum! Doftsinnet tillåter dig att återskapa och skapa nya minnen och förflytta dig genom både tid och rum, en stark upplevelse som om du låter den, . Den enkla förklaringen är att de alltid doftar när du väl ställt pinnarna på plats. Hur länge de olika doftoljorna som pinnar suger åt sig räcker varierar väldigt mycket från märke till märke.


En grundregel kan vara ”du får vad du betalar för”.

Citron är en källa till underbar doft. Du kan använda citron på flera olika sätt för att få hemmet att dofta. Till exempel genom att koka vatten i en kastrull och tillsätta citrusskivor och örter. Ska du få gäster, passa på att baka – egentligen mer för doftens skull än för . Cleans populära parfym Fresh Laundry?


Nu kan även ditt hem få samma underbara doft av nytvättade lakan! Skulle gärna vilja få hemtrevligt med någon fräsch naturlig doft hemma. Har två katter och en bajsbebis och tycker.

Ge mig era bästa tips hur hemmet luktar gott tack! Rengör och fuktbevara med duschgel, kroppslotion och puder, eller spraya på . Mycket handlar om att använda och förstärka redan naturliga inslag i hemmet. Tebla gärna utblandade med torkade rosbla eller torkad basilika i en liten skål i köket sprider god doft. Kvistar av torkad lavendel luktar ljuvligt i sovrummet, och doftpåsar med lavendel är en klassiker i . Nu vädrar vi vår och det är dags att såpskura golvet, öppna fönstret, ta in en frisk kvist från trädgården eller en färsk blomma. Vi tar också gärna hjälp av olika fina produkter som hjäper att skapa rätt atmosfär och fräschör i våra vårfina hem!


Svensk webbshop med stort urval av kända märken som inom makeup, hudvår hårvård och parfym. Hos oss sparar du garanterat mycket pengar – vi har alltid bra erbjudanden till dig! Nu finns möjligheten att få hela ditt hem att dofta som nytvättade handdukar direkt från torktumlaren. CLEAN har länge varit det självklara valet för kvinnor som vill ha en naturlig, ren och fräsch doft.


Dofterna är diskreta och varma, men ändå eleganta och sofistikerade. Sprid lugn och välbehag i hemmet med ljuvliga doftljus, diffusers och linnesprayer. Perfekta gå-bort-presenter istället för blommor eller choklad! Vi har stort utbud med produkter för ditt hem.


Väl mellan olika doftoljor, antingen enbart parfymerade eller med en färdig aromaterapiblandning. Detta gäller även våra potpourrier och doftspray. Du kan även välja en doftpåse, att placera ut där du vill ha någon god doft !

Låt det koka och känn hur den söta doften sprider sig i hemmet. Det finns även flera dofter av simmering granulates, . Prova även att byta ut frukten mot till. Ta dina prydnadskottar till en ny nivå genom att parfymera dem med dofter från julen. Med några muffinsformar och bivax kan du göra egna bras-startare som fyller ditt hem med värme och ljuvlig doft.


Man vill att ens hem ska kännas både tryggt och inbjudande. Det kan man uppnå genom att skapa en inredning som tilltalar ögat, men det är lätt att glömma näsan. Doft har en fantastisk inverkan på hur vi mår och man vill ju att ens hem ska kännas som hemma. Läs vidare och ta reda på hur dofter i . Ett naturligt och stilfullt sätt att ge doft åt ditt hem. Räcker i ungefär tre månader.


Presentset - doft till hemmet finns hos oss, snabba leveranser och dagars öppet köp. Ofta förknippar vi mat med olika barndomsminnen, högtider eller positiva händelser, så därför är det inte så konstigt att vissa dofter betyder mycket för oss. Du kanske tror att aromaterapi handlar om att förvandla hemmet till ett laboratorium fyllt av eteriska oljor, men man kan också se det som ett sätt att skapa ett väldoftande .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg