fredag 16 september 2016

Tyco värmekabel

Tyco Thermal Controls Nordic AB. Redan i slutet av första världskriget reste Edvard Thorin runt och sålde kontakter, stickproppar och strömbrytare. TRöd värmekabel för inspackling i tunt skikt, i betong eller förläggning i T2Reflecta. T2Röd elektrisk golvvärmekabel är lämplig för både renoveringsprojekt och nybyggnationer.


FrostGuard är en värmekabel som själv reglerar temperaturen till. Självbegränsande värmekabel i komplett paket.

Pentair Thermal Management är ledande när det gäller produkter och tjänster inom området värmekabel för industrin. Vår servicedivision Tracer betraktas allmänt som den bästa leverantören av nyckelfärdiga värmekabelsystem. Temperaturhållnings- och frostskyddssystem. Rätt tillbehör för varje tillämpning. Enkelt att konstruera, specificera och installera: – en meter rör kräver en meter värmekabel.


Enkla att koppla samman tack. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!

AT-TS-är en elektronisk termostat med anläggningsgivare eller mätning av l. Raychem AT-TS-elektronisk termostat. Hela utbudet hittar du i vår webbshop. Våra produkter är helt fria från PVC.


Genom att välja TGolvvärme bidrar du till en bättre miljö. T2Blå – tunn, smidig värmekabel. Termostaten är försedd med stickpropp och ansluts i ett jordat eluttag. Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör.


Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . Målad eller omålad metall. Organiska och korrosiva ämnen.


För aggressiva organiska och korrosiva kemikalier, kontakta din lokala representant för Tyco. TYCO TERMOSTAT T2TRACE TEMP. ETL-självbegränsande värmekabel för frostskydd av rör.


In- och utvändig förläggning. Tunn värmekabel och enkel inkoppling. F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter.

Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust men busenkel att installera. ETL värmekabel i löpmeter. T2Reflecta är en isolerskiva som du använder för att lägga T2Röd Värmekabel. T2-systemet är ett väldigt effektivt golvvärmesystem.


T2Reflecta Isolerskiva är spårade i CC 1mm för att fungera till T2Röd Värmekabel , och kommer tillsammans med vändskivor så att du skall kunna leda kabeln fram och åter över golvet. Hallå allesammans, Jag tänkte fixa en värmekabel och dra in i vattenledningen på min sommarstuga eftersom vattnet har fryst några gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg