onsdag 21 september 2016

Frostskydd diesel

Vid normal förbrukning skall det inte bildas nå större mängder kondens även om det gör det så har ju filtersystemet avtappningar för ändamålet, anv. Fyll på med Kemetyl T-Blå. Vilken blandning av spolarvätska som ger rätt frostskydd , framgår av texten på flaskans etikett. Om du bara har vatten i spolartanken,.


Har du dieselmotor kan du använda Kemetyl K- diesel som gör motorn mer lättstartad när den är kall och ger mindre avgasrök.

Med en bra bränsletillsats i tanken kan du bland annat undvika startsvårigheter, ryckig gång och sämre avgasvärden eftersom det tar bort beläggningar i bränslesystemet. Diesel Fuel Biostat dödar effektivt bakterier och alger i dieselbränsle, löser sig helt i dieselbränsle och fungerar även i närvaro av stora mängder vatten. Antirökmedel för dieselmotorer i bilar. Förbättrad prestanda genom att hela bränslesystemet rengörs och skyddas.


Kompatibel med katalysatorer. Håller bränslesystemet rent. Förhindrar effektförluster på grund av förorenad insprutningspump.

Förbättrar cetantalet, vilket minskar utsläppen och optimerar . Alla frostskydd och låsspray (produkter). Eller är det bara namnet och priset. Drivmedelsolja borde väl vara renare på något vis eller. Det skadar inte att göra en extrakoll av frostskydd i kylaren och i spolarvätskebehållaren inför vintern.


Skyddar mot korrosion i hela. Kolla med din servicepartner eller fråga oss på OKQ8. Förutom att den förhindrar att kylarvätskan fryser, skyddar glykol också motorn mot korrosion och rost. Glykol höjer kokpunkten på kylvattnet vilket innebär att motorn inte kokar lika lätt.


Ci 1hk till förmånligare priser på bildelarexpert. Flödesmätare olja, diesel och frostskydd. Elektroniska ovala kugghjul flödesmätare med pulssändare, lämplig för olja, diesel och frostskyddsmedel.


Lämplig för användning i kombination med elektronisk olje övervakningssystem genom användning av en extern mottagare. Spolarvätskor och motorglykoler av olika fabrikat innehåller olika tillsatser som påverkar resultatet som fås vid mätning av frostskydd. På marknaden finns ett flertal olika mätare, .

Passar alla handelsbrukliga 200-liters fat - Används för ej frätande vätskor som t. TFP: 14kr — vårt pris: 11kr — du sparar Köp nu. TFP: 7kr — vårt pris: 5kr — du sparar Köp nu. Vid behov fyll på med mera frostskydd varefter motorn varmkörs och ny mätning görs.


Avlägsna olja och vatten som kan finnas i motorrummet. Tvätta dock inte motorn före vintern, det kan leda till korrosion. Lämna så litet bränsle som möjligt i tanken.


Tillsatser till såväl bensin som diesel kan fällas ut och sätta igen filtren. För inombordsmotorer krävs frostskydd. Tanka aldrig biodiesel som ofta finns på mackar iland och går under namnet RME- diesel.


Med sådant bränsle i tanken är risken stor . Frostskydd för Värme och Kylsystem (Sol-Berg-Jordvärmeanläggningar). Globex Husvagnstvätt = Kundernas absoluta favorit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg