onsdag 28 september 2016

Rusta snöskyffel

Handag och skaft i aluminium. Snöskyffel med rejält, greppvänligt handtag. Plastblad med förstärkt slitskena i aluminium. Pris stigande, Pris fallande. Visa filter Stäng filter.

Perfekt att ha i bilen under vintern! Praktisk snöskyffel tillverkad av slagtålig plast. Vi gör trädgården trivsammare. Fiskars snöraka med stålkant ger ett mycket gott resultat.


Modellen används ofta av yrkesmän som exempelvis fastighetsskötare och är ett utmärkt snöredskap för att uppnå ett professionellt resultat. När du ska skotta taket är det lättast att använda snöraka och ishacka. Reflexklädda snökäppar passar bra när du vill märka upp snö vid en väg.

På Granngården hittar du dem antingen i bambu eller i plast i orange färg som syns bra mot den vita snön och ger reflexljus till förbikörande biltrafik. Vintern är här och snön kan komma vilken dag som helst! Se till att vara väl förberedd och ha snöskyfflar och spadar redo i förrådet. På vår hobby- och fritidsavdelning finns massor av modeller att välja mellan.


Finns i butik just nu – kanske inte imorgon! En snöskyffel är ett måste. Utan den blir det svårt att få loss bilen efter ett kraftigt snöfall. Den får inte vara för tung, inte ta för stor plats, men ändå klara att hugga i. Postorderföretaget Bildelskatalogen har en ihopfällbar snöskyffel som tar liten plats i bagaget. Snöbladet är av metall och . Is och barkjärn, rekommenderat cirkapris 3kronor.


Bil och snöskyffel , cirkapris 1kronor. Vinterns kalla prövningar närmar sig och vi vet att det gäller att rusta sig rätt. I detta erbjudande har vi samlat de produkter ur vårt sortiment som hör vintern till, redskap och borstar från Bjärnums Redskapsfabrik. Raka i saltvattenbeständig aluminium med förstärkt framkant.


Storlek på blad: 500x4mm.

STARK Det gäller att rusta sig rätt inför vinterns kalla prövningar. I denna folder har vi samlat alla redskap och . För att kunna komma loss om man kör fast behövs en snöskyffel och gärna ett par snökedjor också. Det kostar inte mycket och tar ingen större plats heller. Man ska också se till att man har en bra bogserlina i bilen, så att man kan dra loss bilen om man får hjälp.


Den är billig och inte särskilt skrymmande, . Smart snöskyffel med teleskopskaft är smidiga att ha med utan att de tar för mycket plats. FYLL PÅ RÄTT SPOLARVÄTSKA Köp spolarvätska i koncentrerad form för att kunna anpassa efter utetemperaturen på bästa sätt. Dessutom är det mer ekonomiskt att köpa koncentrerad än färdigblandad även om färdigblandad. Bilen ska givetvis vara i bra kondition, utrustad med vinterdäck och fulltankad. Sedan ska du också ha en snöborste, en snöskyffel , en bogserlina och en reflexväxt i bilen.


Reflexvästen ska du ta på dig innan du går ut. Ge dig aldrig ut och kör på reserven. Blir du stående kan du inte hålla värmen i bilen. Annons från Telenor Företag. Harriet Johansson har köpt en snöskyffel och det var i sista sekun för snart är.


Kalmars butiker men de är bara en handfull och även hos underleverantörerna . Kopplas till cigguttaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg