måndag 12 september 2016

Viking vedspis

Vi har smalspisar och fristående spisar i olika stilar. Det supermoderna köket, där mysfaktorn värderas lika högt som kvalitet, design och funktion. Alltså en lite större modell som ger en extra rymlig ugn . Tidlös design med glasad eldstadslucka och nätta yttermått gör Nya Viking till en attraktion i både nya och äldre kök.


Modern eldstad där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i värmeculiteväggarna, för högsta möjliga verkningsgrad.

Välkommen till Spis och Kaminboden. Vi säljer Sveriges mest sålda smalspis Viking 30! Besök vår sida för att läsa mer om J. Davidssons miljögodkända smalspisar till kök. Den moderna eldstaden, där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i vermeculiten, ger högsta möjliga verkningsgrad. Mycket av varför en vedspis åter igen har blivit populär är att både olja och el kostar allt mer, sedan är ju en vedspis även vacker att se på.


Samt att om elen skulle gå, så kan du ändå laga mat, eftersom den med lätthet ersätter den moderna elspisen.

Viking ingår i vårt nya sortiment med österrikiska kvalitetsspisar, som tar plats i ett helt nytt rum. Den effektiva och miljöanpassade förbränningstekniken gör att vedens . VIKING ingår i vårt nya sortiment med österrikiska kvalitetsspisar, som tar plats i ett helt nytt rum. Viking har en tidlös design med glasad eldstadslucka och nätta yttermått gör Viking till en attraktion både i nya och äldre kök. Oavsett om du söker en vedspis av senaste snitt eller klassiska vedspisar kan vi lova dig en oslagbar värmekälla för köket. En vedeldad spis är ett både billigt och miljövänligt sätt att få värme.


Och oslagbart tryggt när du vill laga mat och baka. Jag har en viking som jag har eldat i första gången nu. Men här kommer lite info om konvektion på denna modell. Notera att min har rökrör upp, finns givetvis med rökröret bakåt också. Vi vill börja med att gratulera er för att ni har blivit lycklig ägare till Sveriges mest sålda vedspis , Viking 30.


Er Nya Viking är både en tidlös och effektiv värmekälla med mer än 1års utveckling och historia bakom sig. En vedspis eller kökspanna kan vara både lönsamt och mysigt. Pienikokoinen ja tehokas valuraudasta valmistettu puuliesi, joka sopii paikkaan kuin paikkaan.


Hormiliitäntä päällä tai takana.

Lustfylld lantlig livsstil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg