onsdag 14 september 2016

Badrum sverige

Där strävar vi efter att utveckla de bästa produkterna inom badrumsmöbler, badkar, dusch och wc, del för del, utan att förlora helhetsblicken. Ska du byta fönster, ytterdörr eller renovera ditt badrum ? Vi är byggvaruhuset på nätet! Hos oss hittar du innovativa och praktiska badrumsmöbler.


Välj bland massor av badrumsmöbler och tillbehör för att skapa ett helt nytt drömbadrum.

Välj smarta badrum från Gustavsberg med innovativa funktioner i nordisk design. Vi tillverkar badrum för privatbostäder, flerfamiljshus och offentliga miljöer. Skaffa inspiration till nytt badrum här.


Hitta närmaste återförsäljare av Dansanis badrumsmöbler och bli inspirerad av alla våra serier med dansk design. Med badrumsinredning från INR (tidigare Aspen) kommer kvaliteten främst. Vi har Svanenmärkt badrumsinredning, duschväggar, takduschar och handdukstorkar för dig som bara nöjer dig med det allra bästa för det rum i ditt hem där livets viktigaste förberedelser sker.


En enklare väg till badrumslyx.

Vi hoppas du får inspiration och idéer till att förnya just Ditt badrum. Oavsett vilken stil du föredrar ligger vår strävan i ett brett sortiment, detta för att kunna erbjuda något för alla. Vi på NORO vill att du ska känna dig trygg i ditt val, så att du kan unna dig den vardagslyx du behöver. Vi på Gustavsberg älskar badrum ! Badrum av högsta kvalitet.


Vi erbjuder produkter av hög kvalitet för hela ditt badrum med funktionell. Det är stil, finess och nordisk form. Där du kan stänga ute allt annat och bara vara du.


Eller släppa in hela familjen. Kakel i kulör i badrummet. Våga satsa på kulör eroch du får ett modernt badrum med mycket värme.


Ett badrum är ett rum, oftast beläget i någon form av hus, där det kan finnas dusch, toalett, badkar, handfat och kanske till och med en bidé. Tvärtemot, de transformeras till levande rum där vi känner oss komfortabla och kultiverade med en egen stil. Hafa Edge - Nu i din butik.


Kvalitétskakel och naturliga material som trä eller marmor hjälper till vid design av badrum. Designade kvalitétsblandare och duschar har .

Omsorg in i minsta detalj. Några kallar det livskvalitet. Vatten och massage tillhör de äldsta och bästa upplevelserna i världen, både för stora och små. Och ett badrum med ett badkar eller massagebadkar kombinerar denna känsla med en effektiv avkopplande stund.


Nu flyttar vi ut under stjärnorna , månen och solen med vår kollektion av spabad. Så välkommen till trädgården, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg