tisdag 27 september 2016

Eldriven eldstad

Tack vare enkelheten i att flytta runt den elektriska kaminen, kan du välja var den ska användas och njuta av värmen och det verklighetstrogna skenet i olika rum. Till skillnad från en vanlig eldstad , kan du med en elektrisk eldstad välja om du vill att den ska avge värme eller inte och du kan även justera intensiteten i lågorna. PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT. Elegant eldstad för hörnet! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn.


Tre värmeinställningar – fjärrkontroll medföljer.

Med eller utan ”Ambi Magic Light”. Mått ca 28x2 höjd ca 20. Eldstaden har vanlig vägkontakt. Den har stått i en kamin gammal kamin och fungerat som en ”fusk. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till PriceRunner! Förläng höstkvällarna, värm upp uterummet eller den inglasade balkongen med en elektrisk öppen spis. Två funktioner i en, med och utan värme.


Vi har sålt elektriska öppna spisar i över år!

Våra elektriska öppna spisar och braskaminer håller högsta kvalité och är både eleganta och enkla att . Rosara Vägghängd Kamin - Vit. Giacomo Fristående Kamin - Vit. Contura Radiance är en elektrisk eldstad som skapar en känsla av naturlig eld och värme men som kopplas in till eluttaget. Perfekt när man inte kan eller har möjlighet att installera en vedeldad braskamin men ändå vill värma sig vid en brasa under kalla höst- eller vinterdagar.


Vi har ett stort sortiment av skorstensfria spisar , det ger dig en eldstad utan skorsten. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Finns det något härligare än att sitta framför en varm kamin en ruggig höstkväll?


Braskaminer ger en fantastisk mysfaktor samtidigt som de värmer upp ditt hem på ett effektivt sätt. Låt din kamin sprida ljus och värmeDet är inte alls så svårt som man kanske kan tro att . Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser. Kaminerna i vårt sortiment är i olika storlekar och stilar från populära varumärken som NSP, RGE och Westfire.


Hos nyare modeller kombineras ofta strålningsvärme med konvektionsvärme. Till vissa modeller finns även möjlighet att koppla till en eldriven fläkt. En kamin klädd i täljsten tar längre . För dig som inte har en öppen spis med skorsten och inte heller vill köra med alternativen Flame Gel, el eller gas så kanske GlammFires passar dig.


Här får man eld genom lite LED-lampor och vattenånga. Dekorationsbrasa med naturtrogna flammor som ger upplevelsen av en värmande brasa, utan öppen spis.

Vi såg i en tidning om att det finns elektriska öppna spisar. Har sett det även i ett inredningsprogram på tv, tror det var äntligen hemma. En del menar att det också finns en kvalitetsskillnad mellan värmen från ett elelement och den från en kamin eller vedspis. För det första blir eldstaden riktigt varm.


Däremot blir kroppen inte varm in till märgen av att man sätter på värmepumpen, och en eldriven kamin behöver stå på länge för att driva ut frosten ur ett kallt hus . Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad ? Vi har Sveriges varmaste sortimentet: öppna spisar, eldstäder, braskaminer. Inramad Handbroderad Tavla den Svenska Lantsbygdsidyllen ca 41XCm Auktion - timmar kvar, kr på Tradera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg