onsdag 28 september 2016

Täljstenskamin norrköping

Välkommen till Eldabutiken i Norrköping. I vår butik på Linnégatan kan ni se vår utställning av de olika kaminerna. Vi kan erbjuda ett stort sortiment av ledande brasvärmeprodukter. Vi utför även kompletta kamin och skorstensmonteringar.


Om man byter från en äldre kamin till en ny så minskar utsläppen av oförbrända kolväten med till procent. Oförbrända kolväten förkortas OGC, utifrån den engelska benämningen, Organic Gaseous Carbon. Testet visar att det också är stora skillnader i utsläpp mellan nya braskaminer, braskaminen med högst utsläpp . Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin.


Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Norrköping är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Norrköping. Håll värmen längre med täljstenskamin ! BAUHAUS är återförsäljare av dessa snygga kaminer i grått. Välj mellan glas på sidorna eller endast i fronten - vad som passar ditt ändamål bäst! En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet.


BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil! Boka hembesök, handla eller fråga oss. Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning. Företaget är beläget i Nyköping och har mångårig erfarenhet inom branchen. Mysa framför brasan en kall decemberkväll?


Oavsett ändamål har vi hjälp östgötarna att få en varmare känsla i år. Med vår erfarenhet hittar vi tillsammans en kamin som passar just dina behov, stora som små. Eldkällan erbjuder dig personlig service hela vägen – från inspiration till installation. Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov.


Köp den hos en av våra återförsäljare. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Finns det något härligare än att sitta framför en varm kamin en ruggig höstkväll? Braskaminer ger en fantastisk mysfaktor samtidigt som de värmer upp ditt hem på ett effektivt sätt. Låt din kamin sprida ljus och värmeDet är inte alls så svårt som man kanske kan tro att . Installerad av Eldabutiken Norrköping.


Täljstenskamin Contura 790T med grå skorsten från Premodul. Bo på landet - nära stan! Modern och funktionell villa som renoverats under senare år. Fläkt som cirkulerar varmluften från kaminen ut i rummet.


Tack vare det termoelektriska elementet drivs fläkten enbart av värmen från kaminen och startar av sig självt (från °C).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg