torsdag 15 september 2016

Contura golvskydd

Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden. Förbättra kapaciteten av din Contura kamin med vårt breda sortiment av tillbehör och utrustning.


Dra nytta av den energieffektiva värmen med utrustning såsom kokplatta eller fläkt, eller välj ett värmemagasin som lagrar värmen under en längre tid.

Här kan du även läsa mer om vridplattan, golvskydd och mjukstängande . En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka. Välj golvskydd golvplatta till din kamin i olika former.


En braskamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Contura : Tillbehör produkt beskrivning i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens byggprodukter och tillverkare. Med de olika topparna kan du själv välja vilket utförande du vill ha .

Nu är det dax att köpa något som skyddar golvet nedanför braskaminen. Går det att skära i glasskiva under kamin? Flytta kamin vid golvslipning? Vi erbjuder ett stort utbud som garanterat höjer både värmen och mysfaktorn.


Köp i E-butik med fraktfri direktleverans. Contura 7– har kompakt form som gör att den går att ställa i hörn. Contura 720T – har omramning av värmelagrande täljsten vilket ska göra den extra effektiv. Går att få i glas eller plåt med . Rena linjer och toppskiva av glas ger kaminen ett diskret intryck. Contura 35T har långa sidoglas som gör att du ser elden från flera håll.


Eldningens grundprinciper och introduktion till kaminer och braskaminer från Contura. Säljer ett golvskydd i härdat genomskinligt glas. Märket är Contura och modellen är kort utförande (avtagbart). Golvskyddet är ny i förpackning, så bilden är lånad. Har du en kamin med sidoglas behöver du inte sitta i soffan för att njuta av brasans sken.


Ljuset och upplevelsen av elden sprider sig i hela rummet.

Väljer du vedfack under kaminen har du alltid rumsvarm och lättänd ve alternativen är en stilren sockel eller en praktisk förvaringslåda. Om kaminen placeras på ett golvskydd av till exempel glas (tillbehör). Contura 790T är helt klädd i naturligt värmelagrande täljsten. Täljstenen har en särpräglad ådring med naturliga variationer som gör varme kamin unik.


När vi lämnade Holland för att . Det är vi givetvis mycket stolta över – minst lika stolta som vi är över att verkningsgraden är hela. Kategori: Contura tillbehör. Våra eldstadsplan finns i flera olika utföranden och förutom att det är snygga och skyddar golvet är de lätta att . Hem Populära Sökningar contura golvskydd. De nya moderna funkishusen syns allt mer i våra bostadsområden.


Med rena, släta kubistiska former och fokus på funktion tar funkishusen. Husköparskolan del Det kan finnas . Välj tillbehör: Gjutjärns- eller täljstenstopp, täck- lucka, fläkt, vridplatta, kokplatta, golvskydd i glas eller plåt, anslutning uteluft och skorsten. I samarbete med Contura har jag ju utlovat en FAQ med svar på era funderingar om hur vi gick tillväga när vi frimurade en kamin i vardagsrummet.


Vi behöver fixa golvskydd till befintliga öppna spisar i vårt nya hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg