fredag 9 september 2016

Kylskåp reparation stockholm

Stockholms Hushållsservice AB är auktoriserad för service åt Whirlpool, Bauknecht och IKEA by Whirlpool i Stockholmsområdet. Vi utför reparationer av vitvaror hos privatkunder och företag och har egen verkstad för inlämning av produkter. Välkommen att kontakta oss! Alla saker ska alltid fungera.


Standardreparationer och service: Vi har valt att specialisera oss på heltäckande service av vitvaror. Det innefattar all service av vitvaror till privatpersoner, företag och fastigheter.

Lidingö Kyl Frys Spisservice. Priset inkluderar TVÅ timmars arbete och anges efter avdragen . Auktoriserad servicepartner till Electrolux. Bosch hushållsapparater erbjuder reparationsservice som du kan boka dygnet runt, alla dagar. Vitvaruservice bedriver sin verksamhet i Stockholms Län. Låt VitvaruHjälpen i Stockholm reparera din diskmaskin, tvättmaskin och andra vitvaror istället för att riskera större kostnader genom att laga själv.


Här bokar du besök av våra servicetekniker. Cylinda Service är Cylindas serviceorganisation med egna servicetekniker som alla är specialutbildade på Cylindaprodukter. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, fyll i så mycket som möjligt av nedanstående.

Du kommer få ett sms med datum och tid för ditt . Vi har även en egen verkstad där vi utför reparationer av de flesta maskinerna i hemmet. Saknar du något, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig! I vår butik på Ringvägen 1 Stockholm hittar du också ett brett sortiment . EP-Service erbjuder reparation och service av vitvaror och tvättstugeutrustning. Vi är även återförsäljare av tvättmaskiner och utrustning från Podab. Erbjuder mina tjänster till företag, kommun, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som behöver service av vitvaror inom Stockholm innersta norr- och västerort . Vi är en komplett leverantör av vitvaror, tvättstugeutrustningar och kommersiell kyla.


Med ett nära samarbete med väletablerade och starka leverantörer och andra aktörer i vår bransch, kan vi ge dig den reparation eller installation som krävs. Norr-Väst Hushållsservice i Järfälla utför service av vitvaror i Stockholm , Järfälla och Bålsta. Se om du kan åtgärda felet själv. Innan du beställer service, kontrollera först om du kan avhjälpa felet själv. I din bruksanvisning finns en tabell som beskriver enklare fel och hur man kan åtgärda dem.


Observera, elektriska fel skall alltid åtgärdas av certifierad elektriker. Hej Björn, Vi erbjuder ett fast pris mot privatpersoner på 7kr efter RUT-avdrag. I detta pris ingår timmars reparation samt framkörning, även framkörning vid eventuell montering av beställd reservdel.


I dag är vi billigast i Stockholm för motsvarande . Vi säljer och reparerar värmepumpar i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg