tisdag 13 september 2016

Krypgrundsavfuktare munters

Allt från små avfuktare till källare, förråd och arkiv, till luftbehandlingsenheter, industriavfuktare och stora klimatsystem. Vår expertis hjälper dig att hitta rätt lösning för avfuktning och klimatstyrning av inomhusmiljöer inom t. Arbetar effektivt i kalla och svala utrymmen. Sparar energi vintertid i sommarstugan.


Se filmen längre ner på sidan. Avfuktaren M190Y är en mycket effektiv sorptionsavfuktare som genom denna teknik avfuktar effektivt till -grader C.

De lämpar sig för såväl krypgrunder som kallvindar. Hög prestanda och energieffektiva. För att ha en effektiv avfuktning samt god hållbarhet bör man välja en sorptionsavfuktare (absorptionsavfuktare) den klarar av att avfukta ned till -grader - idag kallar många den för krypgrundsavfuktare.


Har en krypgrund på 115kvm som det är lite för hög fuktighet i, och har bestämt mig för att installera en avfuktare! Driftskostnad krypgrundsavfuktare ? Avfuktare för krypgrund och vind framtagna för att skydda huset från faror som fukt, lukt, mögel och radon. Alla de testade luftavfuktarna fungerade väl i rumstemperatur men gav stora skillnader i både effektivitet och kapacitet. Testet var utfört i laboratorium där avfuktarna var på under ett helt .

Anticimex lämnade således också en komplett offert för att sälja och installera en krypgrundsavfuktare. Munters sorptionsavfuktare. Framförallt anpassade för krypgrunder och kallvindar eftersom de är gjorda i tåliga, rostfria lättviktsmaterial. Mikrobiell sanering samt plastning Älvsjö. Mögelsanera råsponten på vinden samt installation av Trygghetsvakten Classic Upplands Väsby.


Mögelsanering kallvind installation avfuktare Trygghetsvakten Classic Tyresö. Den vänder sig framförallt till Gör-Det-Själv- segmentet. Läs om TrygghetsVaktens intelligenta krypgrundsavfuktare och vindsavfuktare! Homedry är en så kallad . Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner.


Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . ComDry är en ny serie sorptionsavfuktare utvecklade för att klara tuffa förhållanden. Avfuktarna är gjorda i tåliga, rostfria lättviktsmaterial.


Nerladdningar: M170L_datablad. Besiktning av krypgrund samt åtgärdsförslag. Vi har försäljning och utför fast installation av krypgrundsavfuktare.


Vi utför besiktning och service på alla typer av avfuktningsanläggningar.

Vad jag anser vara viktigt om man sätter in en munters är att man byglar den så att fläktarna går hela tiden. Det är det som ska se till så att en viss luftväxling sker under huset. Jag vet att munters själva rekommenderar att fläktarna står . Fuktab har försäljning och utför fasta installationer av krypgrundsavfuktare.


Försäljning av krypgrundsavfuktare. Om någon behöver en avfuktare gör vi först ett offertbesök och samlar in information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg