fredag 23 september 2016

Luftvärmepump flera inomhusdelar

Luftvärmepumpar med flera innedelar passar hus med flera våningar eller komplex planlösning. Bra värmespridning med Mitsubishi luftvärmepump med flera innedelar. Härlig värme i hela huset.


Förutom att effektiviteten blir bättre har du också tryggheten i två separata värmesystem. Därtill kan man fritt välja mellan olika modeller av inomhusdelar såsom vägg-, golv-, tak-, kassett-, och kanalmontage.

Allt för att få bättre spridning av luften och ökad flexibilitet och komfort. Detta passar utmärkt i större utrymmen eller när man har behov av värmepump i flera rum. Jag har tagit lite offerter på LLVP. De enda som kollat på huset på plats har rekommenderat två pumpar men jag är lite skeptisk ändå. Fujitsu luftvärmepump med flera innedelar kan vara praktiskt om du har komplicerad planlösning eller flera våningar och inte har plats för mer än en utedel.


För många är det priset som är viktigast och man köper därför en värmepump , som är billig. Detta betyder vanligen också att det är en lite svagara värmepump.

Genom att köpa en starkare värmepump eller en värmepump med flera innedelar , kan du redan från början säkerställa dig om en större besparing . Förutom att priset ibland inte är så muntert så blir det även så att avfrostar utedelen så slutar BÅDA(eller flera ) innerdelar leverera värme. Det hemska med att bli klokare är att man snart inser hur lite man egentligen vet. Multi split luftkonditionering är flera inomhusdelar tillsammans med en utomhusdel, för installationer med flera rum där man vill ha individuell temperatur. Luft-luft multi-split är en luftvärmepump med en utomhusdel och två eller flera inomhusdelar. Du värmer eller kyler precis där du vill och så mycket du vill.


Toshiba Multisplit är en luftvärmepump med flera innedelar. Praktiskt för den som har krånglig planlösning eller inte har plats för två separata utedelar. Du behöver inte ha öppen planlösning men tänk på att en luftvärmepump behöver utrymme - speciellt framåt.


Därför rekommenderar vi att. Har ditt hus flera våningar? En vanlig lösning är då att . Utomhusdelen tar värme från luften utomhus och överför den till inomhusdelen som sedan distribuerar ut luften i hemmet med hjälp av en fläkt.


En luftvärmepump passar de flesta hus och består av en utomhus- och en inomhusdel. Det går inte att värma tappvarmvatten eller radiatorvatten .

Viktigt att komma ihåg är att du inte kan värma tappvarmvatten eller radiotorvatten med en luftvärmepump. Den består av en utomhusdel som tar luft utifrån och överför den till en (eller flera ) inomhusdelar som redan har i uppgift att avge värmen inne i huset med hjälp av en fläkt. Panasonic Nordic Multi-serien. Med fler separata inomhusdelar ges optimala möjligheter att anpassa temperatur, luftriktning och fläkthastighet efter behov i respektive del av . I ett multisplitsystem kan man ha upp till inomhusdelar till en enda utomhusdel.


R-seriens luftvärmepumpar kan installeras med flera inomhusenheter och en utomhusenhet eller som en singel installation där man har en inomhusdel och en. Duo - inomhusdelar Med en Mitsubishi 2Dfår ni en effektiv och nordenanpassad luft luft värmepump med två stycken inomhusdelar kopplade till en utomhusdel. En duo kan öka spridningen i hus där planlösningen inte är så öppen eller om man har två lite mindre våningar och vill kunna värma eller kyla på båda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg