onsdag 2 augusti 2017

Enervent pingvin

Suomessa eniten myyty, pyörivällä lämmönvaihtimella varustettu ilmanvaihtokone Pingvin soveltuu parhaiten rivitaloihin ja pienehköihin omakotitaloihin. Tuoteperheen erityiset hyödyt: Puhaltimet ovat nyt erittäin energiatehokkaita ja ohjausjärjestelmät on kehitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita. Se soveltuu hyvin myös julkisiin tiloihin joissa tarvitaan pienehkö ilmamäärä.


Tehoonsa nähden Pingvin XL on matala, eli sen voi asentaa ahtaaseenkin tilaan: esimerkiksi tekniseen tilaan lämminvesivaraajan . Ilmanvaihtolaitteen konerunko on uudistettu siten, että se sopii seinä- ja kattokiinnityksiin. Kattoasennus onnistuu erikseen .

Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksista. Soita tai tilaa verkkokaupasta ! Lämmönsiirtimen peruskorjaussarja Pingvin. Sisältää laakerit, tiivisteet, akselin ja lämmönsiirtimen vetohihnan.


Suunnittelu-, asennus- ja käyttöohjeet. Lue tämä ohje huolella ennen kun otat laitteen käyttöön ja säilytä ohje tulevia tarpeita varten. F7- tuloilmasuodatin, x F5-tasosuodatin Voit ostaa myös pelkästään F5- tasosuodattimia sisältävän paketin.


ILMASTOINTIKONEIDEN SUODATINSARJAT Kotimainen Raikas koti -sarja on suunniteltu pienilmastointikoneiden täydelliseksi suodatinpaketiksi. Sarja sisältää Fhienosuodattimen ja karkeasuodattimet.

Vaihtamalla suodattimet ja huoltamalla ilmanvaihtokoneen vähintään kaksi kertaa vuodessa, parannat merkittävästi . Tuloksena on energiatehokkaampi järjestelmä ja parempi sisäilma. Pingvin Kotilämpö on saman kokoinen kuin vanha Valmet Kotilämpö, mutta sillä voidaan toki korvata myös muut käytössä olevat vanhat ilmalämpölaitteet. Paketti sisältää: kpl Fkasettisuodatin. It is the best selling single-family house unit with a rotating heat exchanger in Finland. Wall or ceiling mounting.


The Pingvin is dimensioned to fit in standard cabinets. The modern design of the unit makes it easy to place the unit on top of a cabinet in . Laadukkailla PROF-ilmanvaihtosuodattimilla varmistat puhtaamman hengitysilman kotiisi ympäri vuoden. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Valitse osamaksuaika: Tämä laskuri näyttää vain esimerkkilaskelman. Fri fragt ved køb over DKK 300!


PRODUCT INFORMATION ACCORDING TO. MODELS AND ABBREVIATIONS. UNIT SPECIFIC PRICELISTS. Enervent Oy reserves the right to change the prices. PINGVIN , PINGVIN XL AND PINGVIN.


F7-tillluftsfilter, x F5-panelfilter Du kan även köpa endast Panelfilterpack med F5-filter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg