fredag 11 december 2015

Bubbelplast biltema

Stötdämpande förpackningsmaterial på rulle. Bubbelplast och sträckfilm. Visa filter Stäng filter. Perfekt vid paketinslagning, som emballage vid flytt eller för vinterisolering av utomhuskrukor.


Välkommen till Jula och prisvärd renovering!

COOP, BILTEMA , CLAS OHLSON mfl. Ni har mycket användbara saker. MEN när det gäller flyttkartonger måste ni skärpa er! De är inte ens i närheten av riktiga flyttkartonger. KARTONGER kan de kallas men inte flyttkartonger!


Varför hatar flyttgubbar banankartonger? Köpte en vit presenning på ca 10xmeter på Biltema och klöv den på mitten.

Köpa pressening på biltema var smart, synd som sagt att det inte håller för så mycket. Funderar på att köpa biltemas bubbelplast på rulle som är 1m bred och sen smälta ihop så det blir bredare, lr silicona, borde funka? Funderar på att ställa dem i en isolerad låda, vira in dem i bubbelplast och förvara dem i det kalla och ljusa växthuset.


Alternativet är ett kallt men mörkt garage. Vill man göra det enkelt för sig och samtidigt inge ett lite mer professionellt intryck, går det att köpa rullar med bubbelplast för några tior. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Kommer ihåg att jag hade ett uppblåsbart från biltema för ca 7-år sen, efter ett tag började luften pysa ut.


Biltema kanske blivit bättre med åren nån annan kanske kan svara på det. Clas Ohlson säljer till exempel bubbelplast 0. Har nog aldrig skickat ett endaste paket på posten. Hur gör ni när ni skickar paket med känslig hårdvara? Kan man köpa lämpliga paket i rätt storlek på posten och paketera på plats, bubbelplast ? Köp en rulle bubbelplast och antistatpåsar på biltema och packa sen i lämplig kartong så är det . Tejp: De flesta brev går att tejpa med vanlig kontorstejp, för paket är det bättre att använda packtejp.


En tejphållare för packtejp underlättar då du har många paket.

Perfekt present till den som samlar på kor eller bara älskar djur rent allmänt :) Leveranstid: 1-dagar med posten. Packar omsorgsfullt med bubbelplast i hårdkartong. Svar till Hanna, sen är det också farligt att leva. Om man inte vill ha det scenariot på sitt samvete så föreslår jag att man slår in sina barn i bubbelplast. Självklart trycker man även väskan full med bubbelplast och annat dämpande mojs så att inget skadas.


Men om man har den som handbagag i en tåg-hytt tror jag inte du behöver oroadig för att cykeln ska gå sönder. Någon som vet om mn fortfarande kan få tag på biltema bagen i Göteborg? Först hade jag tänkt köpa ett billigt växthus från Biltema för ett par hundralappar men min egen variant kostar inte mycket mer.


Lyckas försöket ska jag investera i mer värmehållande bubbelplast för att kunna förlänga säsongen ytterligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg