fredag 25 december 2015

Solfångare pris

Electrotec Energy erbjuder attraktivt pris på solfångare och solvärmepaket! Vi har satt ihop förslag på färdiga solvärmesystem med priser för inkoppling till villans ackumulatortank och pool. Solvärmesystemen innehåller solfångare , pumpgrupp , solstyrning, flexibelt rostfritt rör med isolering, expansionskärl, kopplingar, mm.


En solfångarlåda anpassas storleksmässigt efter kundens behov. Aquasol Big AR indelas i moduler vars storlek bestäms av ett antal glasrutor på kvadratmeter.

Big byggs ihop till en stor enhetlig solfångare från . Att kunna producera värme utan någon som helst påverkan på miljön är en dröm för många, och med ett pris på noll kronor per varje nyproducerad kilowattimme blir en investering i solfångare ett utmärkt val för både hjärtat och plånboken. Ordinarie pris är 940:- inkl moms och frakt. Solar Teknik ST- ROT- avdrag på installation. Ett paket för varmvatten och värme. Solenergi är förnybart och klimatsmart – dessutom är den gratis när anläggningen väl är betald.


Så här fungerar solfångare.

Ett komplett system med solfångare och varmvattenberedare kostar från 25. Plana solfångare producerar mest energi mitt på dagen när solen står som högst, medan våra vakuumrör levererar hela dagen. Windforce erbjuder färdiga paketlösningar med hög kvalitet och generösa garantier.


Vi tar även emot offertförfrågningar för skräddarsydda system. Våra priser nedan är inklusive moms. Värm varmvatten och värmeelement helt eller delvis beroende på årstiden.


Använd tank med solslinga eller plattvärmeväxlare. Mycket lämpligt för de som . CTC EcoCell erbjuder egenproducerad solenergi av solceller som är tillverkade av högsta kvalité till konkurrenskraftiga priser. Våra solceller har en byggyta på m² med växelriktare samt fästen för montering för olika takunderlag. Lägg i önskelista Lägg till Jämförelse. Manuell trevägsventil där du själv st.


Automatiskt system med motorventil st. Folkpool har effektiva solfångare i m. Solfångarpaket 1kvm paneler. Solvärme till sommarhuset eller den lilla familjen, för uppvärmning av varmvatten mm.

PRISER SOLFÅNGARPAKET HEATPIPES – LILLA: – st. SHCsolkollektor med CPC-reflektorer. SolRa erbjuder dig solvärme i hela Sverige Låt oss ge dig ett bättre pris på våra Europatillverkade kvalitetsprodukter och få års garanti. Kombisystemen ger både värme och tappvarmvatten. Värmen lagras i en ackumulatortank.


Tanken kan värmas med pellets-, ved-, olje- eller gaspanna, värmepump, eller elpatron. Det är ett flexibelt system där solvärme kombineras med andra energislag. Här har vi samlat alla våra Solvärme från kända och klassiska VVS-tillverkare. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör!


Värmebaronen Anslutningspaket För KPlus solfångare , Värmebaronen Bandplåtsfäste För KPlus, Värmebaronen Flexslang dubbel DN1 meter, Värmebaronen Flexslang dubbel DN1 meter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg