måndag 28 december 2015

Foma hg 1515

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Design og fargevalg gjør at den passer godt i de fleste miljøer. Beviset for dette har vi fått i form av toppkarakter i sugeeffekt i den store . Norges største og rimeligste på støvsugerposer til Foma og alle andre støvsugere!


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Med ”Silent Master” teknologin är ljud. Med krefter i overflod og intelligent overvåking av driften, er dette produktet for de som verdsetter det beste. FOMAs HG -​serie är en generation tysta och högeffektiva centraldammsugare.


Har den i kjelleren med rørstrekk opp til 1. Eneste modifisering er at jeg synes Fomas parkettmunnstykke ser ut til å slite for mye på parketten, så dette skiftet jeg ut med et munnstykke fra Karcher. Støvsugeren gjør ellers jobben glimrende, og er mer enn kraftig nok til vanlig . FOMAs HG -serie är en generation tysta och högeffektiva centraldammsugare. Vi trenger ny motor til vårt sentralstøvsugeranlegg.

Den fungerer, men vi ønsker. Engangspose følger med ja ja ja. Energibesparende motor ja ja ja. Passa på att fynda redan idag! Stort udvalg i støvsugerposer.


Dammsugarpåsar till FOMA centraldammsugare - passar modeller som Multivac, Nevada och Yes. Varje förpackning innehåller fem stycken dammsugarpåsar i multifiber. Välkommen till dammsugaren. Hos oss finner ni ett brett utbud av olika dammsugare, robotdammsugare och dammsugarpåsar. Homa-sortimentet från Foma det rätta alternativet.


Alla material är återvinningsbara. Monteringen är enkel med 3flexibilitet för både sugröret och avgasröret. Snabba leveranser och alltid fraktfritt. Se fullstendig vareinformasjon.


Antall LEGG I HUSKELISTE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg