onsdag 16 december 2015

Elpanna ctc electronic

Konstruerad för att ge ett jämnt och behagligt inomhusklimat oavsett utetemperatur. Kan anslutas till radiatorer, golv- värme och andra lågtemperatur system eller till de flesta alterna- tiva uppvärmningssystem. CTC Electronic är en ny typ av elpanna för villor. Den motsvarar framtidens allt högre krav på maximalt ut- nyttjande av energin.


Elpannan har en unik elektronisk reglerutrustning som alltid ger skön och trygg värme till lägsta energiåtgång.

Har inte gjort ngt med pannan, mer än ställt om programmet beroende på väderlek ute, eller om vi kört annan uppvärmning (Har även luftvärmepump luft luft). Men vid sträng kyla som nu så . Saknar du någon reservdel kontakta oss. Fri Frakt i hela Sverige. Badkar Blandare Disk- och tvättutrustning.


Duschkabiner och duschväggar. Fästdetaljer och isolering.

Golvbrunnar Kärl och cisterner. Oljebrännare och radiatorer. Saken: Har en CTC electronic elpanna kopplad till ett vattenburet elementsystem i dryga 1kvm hus byggt -i Täby. Att stänga av och slå på . Nu byter vi snart till bergvärme och då blir elpannan samt varmvattenberedaren över.


Kanske är det lite galet att lägga ut en elpanna på ett värmepumpsforum men jag tänker att det kanske finns någon som läser på forumet som har en strulande elpanna och behöver något billigt som fungerar fram tills det . Utrustad med elektroniskt styrsystem för programmering av pannan: strömbegränsning, börvärden, effektstyrning m. Kraftfull, kompakt och beprövad elpanna på kW. CTC levererar kompletta värmesystem. CTC , enbart originaldelar. Beställ idag - snabba leveranser! Luftkonditionering avfuktare fläkt.


Service av CTC elpanna - Kungsbacka. Hallands län, Kungsbacka kommun. Ett kokande oljud i pannan som uppkommit efter installation av termostater på radiatorer. Elementen är av enrörstyp med två slingor på bottenvåningen, en slinga på övervåningen samt en slinga ut i.

PN Trading anordnar varje vecka konkursauktioner. Kretskortet till min gamla styrning av elpannan CTC electronic -gav upp för ett tag sedan. Hur får man tag på en ny styrning?


Pannan har tre elpatroner och en utomhustemperaturgivare. Säker på att det är kretskortet som gett upp? Jag har för mig att det brukar vara ett relä som brukar gå sönder i gamla . Bipackningspåse med: - rumsgivare. C ) Knapp för att återställa larm.


Visar att produkten har spänning och är i drift. Husets elpanna hade lite humör häromveckan och skickade ut kallvatten från varmvattenberedaren in i radiatorsystemet med övertryck som följ .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg