torsdag 24 december 2015

Insatsrör typgodkänd

Röret monteras normalt uppifrån och ner. Rekommenderas till bränslen som olja, gas, ve flis och pellets. Har ni en skorsten i mycket gott skick, eldar med olja eller gas och främst vill göra en kondensförebyggande åtgärd kan ni välja vår enkelväggiga modell Inox. Soliduct Ventilation- när pris är lika viktigt som kvalité.


Dubbelmantlat insatsrör för renovering av skorsten. Letar du efter ett komplett paket för att renovera din skorsten?

Nu behöver du inte leta längre! Insatsrör hos Soliduct – Ventilations- och skorstensbutiken. Vi istallerar typgodkända böjliga insatsrör i din skorsten, för rökkanaler samt ventilation. Godkänd för ve pellets, flis, gas och olja.


I brandskyddslagstiftningen finns inga krav på att det vid tätning av en skorsten måste använ das bruk som är typgodkänt. Om det finns behov av att krympa arean i en rökkanal, och därigenom förebygga en konden serande miljö, är det lämpligt att montera ett rostfritt och syrafast insatsrör. Typgodkänd enligt TG-bevis nr.


Det bästa pris jag har hittat för ett garanterat typgodkänt rör för reparation av utdömd skorsten (dvs syrafast rostfritt, dubbelmantlad med slät insida) är hos Soliduct. Sedan finns det även vissa affärer som säljer .

Garanti : Anlitar du en fackman som är godkänd utav Schiedel får du alltid års garanti på materialet och arbetet. Service: För Broschyrer, Monteringsinstruktioner, . P-märkt enligt certifikat . INOX-D rekommenderas för bl. INOX Stabil är ett insatsrör främst avsett för större anläggningar såsom flerfamiljshus, industrifastigheter mm.


Skorstensrör 1typgodkänt 5m. Tillverkat av syrafast titanlegerat rostfritt stål (AISI 316Ti) med slät insida, vilket skapar optimala dragförhållanden och minskar risken för att sot och avlagringar fastnar. Glidgjutning av skorsten, insättning av insatsrör i befintlig skorsten eller liknande. Om skorstenen är stor och hög eller placeras utanpå fasaden, kan även bygglov behövas. Oavsett om du väljer en färdig, typgodkänd braskamin, vedspis i köket . Denna isolerade modulskorsten är av hög kvalitet och tillverkad av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L.


Rökkanal, modulskosten ,rökrör. Miljövänligt insatsrör av komposit, typgodkänd av Kiwa Swedcert. Ett mjukt rör installeras i rök- eller ventilations- kanalen och formas med tryckluft för att därefter härdas med vattenånga. Utfört av aluminiumpläterat stål.


FuranFlex har extremt god resistens både.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg