torsdag 10 december 2015

Elradiatorer lvi

LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element, handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd. Jämför priser och läs recensioner på Element.


Välkommen till PriceRunner!

Byt ut dina gamla elradiatorer och spara kilowattimmar och kronor. Sätt termostaten på grader och det är grader, inte eller grader. LVI :s produkter innebär även att du kommer . Båda är standard panelradiatorer, fyllda med miljövänlig vegetabilisk olja. Radiatorer fr Tego Systems, Roundline ECO, 4V driftspänning. Element och radiatorer , Oljefyllda och öppna för bra uppvärmning.


Uppvärmning med radiatorer , element med noggranna termostater sänker energikostnaden.

Yali Digital är en modern panelradiator med en rad nya funktioner. Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego. Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt . LVI är främst känt för sina elradiatorer fyllda med vegetabilisk olja, men har även ett stort utbud av elektriska värmelösningar som täcker allt från golvvärmesystem till handdukstorkar. De är i jättefint skick, några har några mindre urslag ur lacken bara.


Rettig ICC har fabriksenheter i olika länder och designar,. Det är oljefyllda radiatorer med elektronisk termostat från LVI. Samtliga är på 400V och har nattsänkningsfunktion.


Bilderna visar inte alla element . Vi har allt från oljeradiatorer till elradiatorer. Filtret är under uppbyggna hittar ni inte det ni söker direkt kan. Behöver du komplettera med extra värmekällor är elradiatorer ett utmärkt alternativ. Finns både som vägghängda eller som golvstående.


Detta har gjorts för att långsiktigt säkerställa LVIs position på . Den digitala termostaten sitter diskret inhyst i sidopanelen och erbjuder en utmärkt kontroll av inomhustemperaturen. Lvi Milo, butik med det mesta inom inom elmaterial och el-element.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg