onsdag 30 december 2015

Kyl jour stockholm

Vårt arbetsområde är Stockholms och Uppsala län och vi utgår ifrån Sollentuna där vi har vårt kontor. Kylgruppen i Stockholm kommer med kort varsel för akut service av luftkonditionering, datakyla, köldbärarsystem, värmepumpsanläggningar m. Akut service och jour för kylaggregat och värmepumpsanläggningar. Har du en kyl - frys eller värmepumpsanläggning där driftstopp under kväll eller helger är kritiskt? Alla saker ska alltid fungera.


Landets mest erfarna servicetekniker jobbar hos oss.

Med gedigen erfarenhet av vitvaror arbetar Vitvarujouren Stockholm med att professionellt installera och reparera alla typer av vitvaror samt el-produkter. Vi vänder oss med högsta service till både privatpersoner och företag. Låt oss få komma på ett presentationsbesök så skall vi ger er ett erbjudande ni kan, men inte kommer att tacka nej till. Det innebär korta väntetider, . Vi ser fram emot att få hjälpa er ! Vi säljer och reparerar värmepumpar i Stockholm.


Reparation av tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, spis, side by side, kylskåp, kyl och frys, frysskåp, mikrovågsug. Vi utför service på vitvaror som kyl , frys, tvätt, tork, disk, mikrovågsugn och dammsugare. Vi reparerar alla typer av tvättmaskiner, diskmaskiner, torktumlare, spisar, kylar och frysar i hela stor Stockholm.

Reklamationer: Har något gått fel med din leverans? Reparationer utförs på alla förekommande kyl - och frysanläggningar men också på värmepumpar och uppvärmningssystem i olika miljöer. För löpande övervakning erbjuds olika former av larmarrangemang samt bevakning via Internet.


Vår jour -telefon är alltid bemannad. Temp Guar LCD display visar temperaturerna. Vi erbjuder snabb och prisvärd service utförd av kunniga reparatörer. Med bas på Lidingö servar vi Stockholm med närförort. Se om du kan åtgärda felet själv.


Innan du beställer service, kontrollera först om du kan avhjälpa felet själv. I din bruksanvisning finns en tabell som beskriver enklare fel och hur man kan åtgärda dem. Observera, elektriska fel skall alltid åtgärdas av certifierad elektriker. Behöver du hjälp med något som rör värme och kyla? Våra tjänster är många och vi arbetar med allt från installation till underhåll och service inom bland annat följande områden:.


RAPPORT All service dokumenteras i en skriftlig servicerapport. Vitvaruservice bedriver sin verksamhet i Stockholms Län. Detta blir även en värdehandling som kan liknas vid bilens servicebok och som knyts till er maskin.


Servicebesöket hos er är kvalitetscertifierat. Hittar du inte vad du söker här?

Ring ditt lokala Bravidakontor istället. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Bravida har stått för alla ventilationsinstallationer. Vi har kontor på över 1orter i hela Norden.


Vi är en komplett leverantör som erbjuder helhetslösningar för både privatpersoner och företag inom vitvaror, gasspisar, kommersiell kyla, tvättstugor och andra våtutrymmen samt tillhörande utrustningar. Verksamhet: Elektriska Hushållsmaskiner, tillverkning .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg