måndag 21 december 2015

Redan värmeväxlare

Värmeväxlare (varmvatten) Redan typ 2R -DN20. Varmvattenregulator Redan. Ventilhus Redan DN Kvs ( SV). Princip REDAN vattenvärmare med PM-regulator.


Vattenvärmardelen i REDAN villacentraler består av en lödd plattvärmeväxlare (2) och en inbyggd regulator ().

Kallvattnet leds genom regulatorn och plattvärmeväxlaren och ut som varmvatten genom tappstället (3). Värmevattnet (fjärrvärme eller vat- ten från panncentral) . KE Therm vill vara en komplett samarbetspartner som du kan lita på vare sig det gäller stora fjärrvärmecentraler eller en reservdel med snabb leverans. Inget är för litet eller för stort. Ett exempel på det är leverans av vår populära specialpackning som används av allt fler, även för utbyten i våra . Kompaktlödda plattvärmeväxlare ( BPHE) är ett av de effektivaste sätten att överföra värme från ett medium till ett annat.


En BPHE består av korrugerade plattor som kombineras för att blida komplexa kanaler genom vilka ett varmt och ett kallt medium kan distribueras.

Termostat Redan DNKvs=6. Manualer över fjärrvärmecentraler. Välj leverantör i menyn till höger, därunder återfinns manualen över din central. Saknar du manualen över din fjärrvärmecentral?


Vänligen kontakta kundservice. Lite varmare, lite vänligare. Vi erbjuder lödda plattvärmeväxlare med högsta kapacitet (BPHE- värmeväxlare ) för fjärrvärme och fjärrkylning. Våra BPHE- värmeväxlare är kompakta, tillförlitliga och har inga packningar. Detta sänker kostnaderna för underhåll och installation betydligt samtidigt som effektiviteten ökar.


Dessa har redan bevisats inom . Jag är inte speciellt insatt i hur man servar en värmeväxlare mer än det normala som man behöver som villaägare. Art Nr Bet Amt Komponenter. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt lösenord. En användare är redan inloggad i en annan flik.


Logga ut för att byta användare.

Mineralsalter och andra orenheter i vattnet avlagras på ytorna i värmeväxlare. Avlagringarna sänker värmeväxlarens effekt märkbart och täpper igen dess flödeskanaler. Redan mm avlagring på de värmeöverförande ytorna minskar värmeväxlarens effekt till hälften. Att värma ditt hus med fjärrvärme kräver inte mycket engagemang. I fjärrvärmecentralen överförs värmen via två värmeväxlare.


Regulatorn ansluts både till det primära varmvattensystemet och till kallvattensystemet. För att undvika risken för läckage från ett medium till ett annat har regulatorn dubbel tätning. Mellan båda tätningarna finns ett borrat lopp till ventilens utsida.


Vid läckage från en tätning kan mediet komma ut genom loppet. Fjärrvärmecentraler har oerhört lång livsläng men även trotjänare blir med tiden trötta och slitna. En modern fjärrvärmecentral är säker, stabil . Det som redan är bra behöver man sällan ändra på. Att trimma något till perfektion är ofta en god idé. Ta idrottsstjärnor som Björn Borg och Zlatan Ibrahimovic – vad hade de varit utan träning och åter träning?


Exempel är badhus, simhallar, spa-anläggningar, sporthallar och hotell. Det enklaste är så klart att göra plats för en värmeväxlare redan vid projekteringsstadiet, men vi har vid flera tillfällen även hittar bra lösningar för anläggningar som redan är i drift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg