torsdag 24 december 2015

Dalaguld pellets

Dalaguld är vad det låter som, det är guldet från skogen. En produkt som förädlats naturligt i hundratals år. En pellets av 1 trä, helt utan tillsatser. Extra hög kvalitet och energi!


Miljövänlig värme på lokala råvaror, 1 trä.

Under stort tryck komprimeras spånet. Rindi Pellets säljs som paketerade produkter och i lösvikt. Vår Värmepellets levererar stabil värme till en låg kostnad. Håll utkik efter den vita säcken med de magnifika Laxå Pellets loggorna. Finns som småsäck, bulk och storsäck.


En pall Värmepellets innehåller säckar á 16kg totalt 832kg . Svensk pellets – hög kvalitet och klimatsmart. Vårt test av pellets för panna och kamin visar att den svensktillverkade håller riktigt hög kvalitet.

Vill du vara extra klimatsmart väljer du närproducerat. Vi har testat följande: fukthalt, askhalt, hållfasthet samt volymvikt. Fukthalten i pellets har ett direkt samband . Det har kommit till min kännedom, ifrån en säker källa.


Att rindi pellets även kallat dalaguld är imorterad öststats pellets ! Här försöker man handla lokalt och vara miljömedveten. Ifrån en tidigare trogen . DALAGULD_Varme_Pellets_i_Pal. Det fungerar ypperligt bra. Prova er fram för bästa resultat.


Nytt bolag ska sälja pellets. Företaget förutspås få en stark ställning på den . Efterfrågan på träpellets förväntas öka kraftigt i hela Europa och HR pellets är redo att möta den . Det går i rätt riktning och framtiden ser grön ut. Et produkt som vokser naturligt i de svenske skove i hundreder af år. En træpille af 1 træ, uden tilsætningsstoffer.


Miljøvenlig varme på lokale råvarer, 1 træ.

Dala Gulds Træpiller brændstof. Eftersom att vi vill kunna erbjuda en pellets som ligger bättre till i pris utan att tumma på kvalitén så var det inte det lättaste att hitta rätt. Men den som väntar på nått gott.


Pelletsen finns i 6kg storsäck eller kg . Lösa säckar, kr per säck. Agrol och neovapellets heter nu SCANDBIO.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg