torsdag 31 december 2015

Thermo värmare

Red Cycling Products Thermo Värmare svart. Handla till bra pris med 1dagars öppet köp och fri retur hos Bikester. Vi marknadsför och lagerhåller idag de flesta reservdelar till båtvärmare av fabrikaten Wallas, Thermo och Ardic.


Gör er beställning här via e-post. Här har vi samlat sprängskisser och handböcker för båtvärmare från Wallas, Thermo och Ardic. Klicka här för att läsa mer om de olika alternativen.

Vi reserverar oss även för att vissa fordon inte går att utrusta med värmare. Webasto Thermo Top Evo 4. Passar mindre fordon med liten motor och kupé. Snart är vinter här och då börjar tiden då bilrutorna måste skrapas, bilen startas minuter innan resan till dagis och jobbet. Ja, rent av den vardagliga vinter perioden.


Men det måste inte vara så! Andra styrkor på en Wallas båt värmare : Enkel installation: Bara några monteringsdetaljer, pump och elektronik är inne i värmaren. Har du aldrig gjort detta har jag precis skrivit ner hur jag reparerade min värmare då den läckte fotogen.

Kanske kan det vara till hjälp? En servicesats kostade för min värmare 198 . Det jag har fått göra är total rengöring, byte av bränslepump, byte av båda sockerbitarna eftersom de var helt sönderrostade samt att putsa upp alla kontaktytor. Jag fick också putsa upp . Med Thermo Call TCkan inbyggda.


Mer information om detta finner du i bruksanvisningen. Funktionen kan i kombination med OE- värmare inte garanteras. Vid tillsatsvärmare genom att tillstsvärmesignalen ligger an på värmarens ingång. De värmare Thermo Top Evo som beskrivs i denna handbok.


Glödtråden fick inte kräm. Instämmer med ovanstående ang Wallas. Ideliga reparationer och vekbyten varje år (med därtill efterföljande justeringar av vekhöjden). Wallas båtvärmare kan installeras på många olika platser, och kan nymonteras eller eftermonteras.


Det stora utbudet med kabinvärmare finns som både fotogen- och dieselmodeller. Våra värmare är specifikt utvecklade för båtar och har inte anpassats från andra användningsområden. På båten vill man njuta av naturen . Värmare som drivs med lysfotogen är idealiska för motorbåtar med bensinmotor.

Bränsleförbrukningen är så låg att en tank på eller liter räcker för att värma upp din båt i flera dagar. Vid utformningen av denna modell har man särskilt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg