tisdag 29 december 2015

Snabbkoppling luft

Hydroscand har ett stort utbud av snabbkopplingar och svivlar från de främsta leverantörerna på marknaden som passar många typer av anslutningar. Kopplingar som ger extra säkerhet, enhandsmanövrerade vid inkoppling men tvåhandsmanövrerade vid isärkoppl. Har luft som pyser mellan snabbkoppling och luftverktygets nippel. Ska det inte vara helt tätt?


Lagervara – Levereras normalt inom 2-vardagar.

Y-koppling Cejn invändig . Hylsan är mycket greppvänlig även i kyla och i oljig miljö. Snabbkoppling luft Cejn- Snabbkoppling Hona invändig gänga. RSK-nr enhet: Atlas Copco Tools . Safe är en enhandsmanövrerad . Flaskorna ansluts via snabbkoppling och förlängningsslang.


IVA till vänster om dörren till tryckövervakaren.

UVA på väggen intill displayen för brandlarm. Kontrollera på tryckövervakaren om larmet gäller syrgas eller luft. Anläggningen är en splitlösning där inomhusenhet och utomhusenhet. Artikel nr, Material, Slang, Max.


Flödesmätaren är mottryckskompensera vilket innebär att skalan visar verkligt flöde oavsett variation i mottryck. Ett fast monterat sintrat filter hindrar partiklar att tränga in i flödesmätaren. Flödesmätaren levereras med slitsfäste eller klove för montering på väggskena eller med snabbkoppling.


Lättviktsflaskorna är tillverkade av aluminium. Luft , tryck och rörelse. Medicinsk luft AGA är ett registrerat läkemedel, för mer information se . Kvalité för automatisering. För renblåsning, målning, vissa luftmaskiner, elektronisk utrustning, påfyllning av luft i hydrofortankar m m. Utrustad med regulator och snabbkoppling.


Genomlopp = mm S = Säkerhetsnippel PN = 3. Flexicon – automatisk snabbkoppling för lastväxlare. Vi har utvecklat en automatisk snabbkoppling för ihopkoppling av lastväxlare med flak som är utrustade med med tryckluftsstyrda funktioner som t ex schaktflak med automatläm.

Kopplingen består av ett kopplingshus som monteras på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg