onsdag 23 december 2015

Pellets kattlåda

Det luktar aldrig unket från lådan . Jag har funderat på om jag ska testa pellets till min katt. Jag har hört att en del katter inte tycker om att gå på låda där det finns pellets , att dom. Peewee är ett unikt svenskt och miljövänligt kattströ som används tillsammans med de tvådelade kattlådorna.


Ekonomiskt, dammfritt och bra för katten.

Beställ din kattlåda hos Animail och få fri hemkörning och frakt på beställningar över 499kr. Den svenska kattlådan med dubbla bottnar. PeeWee-systemet är ett enkelt, säkert och miljövänligt sätt att sköta din kattlåda på. Handla KATTLÅDA billigt online alla våra KATTLÅDOR har bra kvalitet.


Här kan du hitta en kattlåda med eller utan tak. Snabba leveranser och fri frakt över 500kr. Smidig allt-i-ett kattlåda i kartong inklusive pellets av barrträd.


Peewee är det miljövänliga, ekonomiska och hygieniska ströet som används i en Peewee kattlåda.

Kattlådan Edocome med huv är extra stor och rymlig, den har en tvådelad botten vilket gör att det använda ströet faller ner i den understa lådan. Enkelt, luktfritt och lätt att rengöra! PeeWee pellets är tillverkat i Sverige av spån. Pappersströ är betydligt lättare att bära hem än kattsand tack vare sin låga vikt.


Välj bland kattlådor i olika färger och modeller och köp i butik eller online på granngården. Vi har både öppna lådor och kattlådor med tak. ECO Pellets är en naturprodukt Vit insats kattlåda (tillbehör till ECO kattströ). Peewee pellets för Peewees kattlåda , lådan är tvådelad vilket gör att det använda ströet samlas i underlådan.


Två oöppnade påsar med smådjursströ. PeeWee Ecobasic är den öppna lådan från PeeWee. Den har en något högre bakvägg som gör att katten kan krafsa så mycket den vill utan att några pellets ramlar ur. Du behöver bara slänga bort de smutsiga sågspånen i den nedersta lådan. Om kattens avföring regelbundet tas bort från lådan blir det bara den friska doften av gran kvar.


Kattlådor finner du i dagligvaruhandeln eller i djuraffären. Det finns en hel uppsjö av klump och icke klumpbildande sander och ströer - prova också gärna olika pellets , det är väldigt . En kattlåda är en låda, ofta tillverkad i plast, vars syfte är att göra det möjligt för en katt att uträtta sina toalettbehov inomhus.

Kattlådan fylls med kattsan kattströ eller pellets , som suger till sig vätska och minskar urinlukten. Om katten är inomhus mycket bör den ha en kattlåda. Kattströ eller kattsan vad föredrar egentligen katten?


Innehållet i kattlådan kan vara av san lera eller av miljösmartare alternativ såsom träpellets. Instruktionsfilm kring användning av PeeWee Clubs kattlåda och kattströ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg