måndag 28 december 2015

Luftkonditionering hemma

Luftkonditionering hemma är en investering. Varma kvalmiga sommardagar med skön svalkande luftkonditionering är guld värd. Vi erbjuder lösningar för luftkonditionering som sparar både energi och pengar samtidigt som du får en behaglig temperatur i ditt hem eller fritidshus.


Fläktar, luftkonditionering , avfuktare eller luftrenare? Elgiganten har fläkten till ditt hem, välj mellan produkter som förbättrar ditt hemmaklimat. Behöver du svalka dig i värmen är ett hett tips att investera i en portabel AC.

Här kommer tips på vad du ska tänka på när du använder aircondition. Kylbolaget levererar, installerar och servar luftkonditionering i ditt hem. Air-condition ( AC ) eller luftkonditionering använder samma teknik, som luft- luftvärmepumpar. Få behaglig svalka med luftkonditionering och njut av sommaren hemma , i husbilen, båten eller sommarstugan. Lufkonditionering med hög luftflödeskapacitet.


Portabel eller väggmonterad. Hej alla, vet inte om någon är intresserad av detta här men jag köpte igår en portabel AC- anläggning på Rabatthuset vid Vågmästareplatsen i Gbg. När hettan bli olidlig kan luftkonditionering vara på sin plats.


Men vill du inte köpa ett kylsystem kan du testa att göra ett eget.

Det gjorde Susanne Persson i Örebro förra sommaren av saker hon redan hade hemma. Kalluften kommer på en gång. Det brukar ta ungefär en halvtimme . Detta är det effektivaste sättet att få kyla i huset, och splitmodeller finns både som fast och portabel luftkonditionering.


Fördelen med flyttbar utomhusdel är att man får samma effekt som med fast installerat, men . NetOnNet erbjuder flera produkter som förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt. De soliga och underbart varma sommardagarna kan lätt förvandlas till en mardröm på natten när sovrummet fått en rumstemperatur uppåt grader. Då kan räddningen vara en luftkonditionering. Smartson har tittat närmare på sommarens utbud. För ett behagligare inomhusklimat!


Lättanvänd mobil luftkonditioneringsenhet som kyler och avfuktar inomhusluften. Förutom timern och driftslägena är det möjligt att justera den. En värmepump utvinner energin ur utomhusluften för att värma inomhusluften. En AC gör egentligen samma sak fast baklänges, inomhusdelen blir kall och utomhusdelen blir varm.


Vi levererar pumpar med hög standard och kvalité. Så får du ännu svalare hemma. Räcker inte kylan från luftkonditioneringen till?


Komplettera din luftvärmepump med några enkla åtgärder för maximal svalka under de hetaste dagarna. Utnyttja att det är kallare nattetid och öka ventilationen exempelvis genom korsdrag om nattluften är kallare än inomhusluften.

Högre kyleffekt ger svalare rum även när du kyler större ytor. Om rummet har fuktig luft ska du välja en modell med inbyggd avfuktare. Vill du värma rummen väljer du en portabel AC som klarar uppvärmning.


Här hittar du även luftkonditionering som du kan ha hemma som ger skön svalka och behaglig temperatur. Välj typ av köldmedia, om . Produkter vi valt ut är från välkända och populära märken så som Woods, Merox, Fresh och Prof. Läs: Spara pengar genom att stänga av värmesystemet.


Sortera på: Varumärke Pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg