måndag 21 december 2015

Ångpanna pellets

Alla pannor uppfyller de hårda PED-kraven. För processindustrin erbjuder vi lösningar med ånga och hjälper då ofta våra kunder med installation av ny ångpanna driven med pellets , bioolja eller träpulver för en miljövänlig energiframställning. Vi är väl medvetna om de kvalificerade behov som finns inom processindustrin med krav på höga energimängder och stabil . Norrköping – Pelletseldad ångpanna.


Pelletseldad anläggning på MW med syfte att förse Peterson Packagings fabrik med ånga.

Miljövänlig ånga för dina processer med värme på köpet. Med våra nyckelfärdiga, biobränslebaserade ångpannor kan du få miljövänlig ånga för alla dina processer. Du uppfyller dina miljömål och sänker dina kostnader samtidigt som du får värme till dina lokaler. Våra anläggningar baseras på . Pellets ersätter olja i ny ångpanna för metallindustri.


Det är Boliden och Norilsk Nickel som behöver mer ånga till sina processer. Göteborg Energi AB, Amhult Pelletspanna och oljepanna i container.

Hollensen pelletspanna med tillbehör. Drammen, Norge Transportabel central. Power ersatt en omodern oljeeldad ångpanna mot en ny modern träpulvereldad ångpanna. MW olja Fler referensobjekt.


Efter konverteringen sparar TVNO pengar och miljön efter bränslebytet. Träpelletsen mals till ett . VEÅ designar, tillverkar, reparerar pannor och tryckkärl för industriellt bruk. Energin från pelletsen genereras i en ångpanna med kapacitet på MW för biobränslen. Scandbio är en av leverantörerna som klarar . VEÅ har fått en order på en komplett installerad ångcentral på MW för pellets. Leverans till Kopparbergs Bryggeris nybyggda mediecentral.


I leveransen ingår ångpanna på MW, bränslesilos för pellets , matarvattentank, vattenbehandling och skorsten. VEÅ ska även flytta befintlig oljepanna och installera . Vi säljer kompletta pannor med brännare. Eller var för sig, för att montera i befintligt eller platsbyggt pannrum.


Pellets , flis eller oljeeldade, för vattenburna system eller som varmluftspannor.

Därför bytte vi från olja till pellets. En konvertering till pelletbrännare på befintlig ångpanna visade sig vara möjlig, trots något minskad effekt. Nu krävs lite mer skötsel, en halvtimma varje söndag, för sotning. Typ av anl: Pelletsfabrik.


Kund: Latgran, SIA Lettland. SIA Latgran bygger sin 3:e pelletsfabrik med hjälp av Jernforsen. Jernforsen levererar bränslehantering samt förbränningsugn MW och ångpanna till pelletsproduktionen. Så ska riktig uppvärmning vara, oavsett om värmekällan är olja, gas, pellets eller fastbränsle. Sådan skal rigtig opvarmning være, uanset om varmekilden er olie, gas, pellets eller fastbrændsel.


I utredningen har olika sorters bränsle studerats varefter flis, pellets och torv valts för detaljerade beräkningar. För att göra en ekonomisk bedömning av lönsamheten har vissa framtidsprognoser på bränsleprisutvecklig gjorts. Pannor som har studerats är hetvattenpanna. Andra befintliga värmeprodukter.


Olja, bioolja, gas och pellets – allt inom värme. Vår affärsidé är att varje arbete skall bli en god referens för nya affärer stora som små. Projektering av värmeanläggning, installation, utbildning, ekonomitrimning, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg