onsdag 23 december 2015

Brännjärn till vedspis

Vanliga spistillverkare är: Husqvarna, Norrahammar, Näveqvarn, Ankarsrum, Norrhult, Bolinder m. Kokplattor och Spisringar finns under Tillbehör. Alla bilder innehåller en vattenstämpel med . Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er. Här säljer vi reservdelar och tillbehör till gamla vedspisar och vedkaminer från Husqvarna.

Vi har massor av reservdelar till vedspisar. Vi försöker ha så mycket som möjligt i lager. Vi kan också hjälpa er med att gjuta upp nya delar. Kontakta oss och berätta vilken vedspis du har och vad du behöver.


Har en gammal vedspis , Näfveqvarn 1som inte använts på många år, men som jag tänkte fixa iordning. Inspekterade den idag, och hittade inga. Reservdelar gamla vedspisar - Eldstaden.


Detta tog udden av den höga hettan och släppte igenom en mer kontrollerad värme.

Så är dock fallet med inneugnstaket. Om ingen lera ligger på taket så äter elden upp järnet och deformerar . Trevligt att det finns intresse för min vedspis. Så här ligger det till: Har stängt sommarstugan för vintern.


Har i vilket fall som helst bestämt mig för att köpa nytt brännjärn. Kostar 4kr på Davidssons i Småland. Har nog aldrig varit i elden. Mått och typ: Se bilderna.


Har du inte fått vinnarmail inom tim,. Betalning, senast fyra bankdagar efter aukt. Det är ett vanligt problem, men eftersom roster och brännjärn ligger löst inne i spisen kan de lätt bytas. Om det finns delar vill säga. Köper gärna en sprucken rosthög.


Idun Nr är utrustad med en. Er nya Idunspis är försedd med den. Har sökt lite på forumet men inte hittat någon info.

Jag eller vi har en Tirolia vedspis i köket som jag skulle behöva byta stenar i eldstaden på. Nu är det ju så att Tirolia som märke inte finns längre. Min vedspis saknade en viktig del, ett cisternjärn.


Denna del sitter inne i eldstaden till vänster och skyddar godset på ytterväggen från att spricka. Gissningsvis har detta järn gått sönder och då fortsatte de och elda och väggen sprack. På höger sida i eldstaden sitter ett brännjärn som skyddar ungen från att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg